diumenge, 21 de desembre del 2008

SkinHeads Comunistes ataquen a gent durant les festes de Sants.

el 24 d'agost un grup de joves d'estètica red-skin (skinheads comunistes) va apallissar a dos nois de Sants durant les festes d'aquest barri. Les víctimes van ser ingressades en l'Hospital Vall d'Hebron amb pronòstic greu, segons va avançar ahir La Vanguardia.

El dia 31 d'agost, els Mossos van detenir al menor I. M. A.de 17 anys, com presumpte autor d'un delicte de lesions greus, qui va passar a la disposició de la Fiscalia de Menors, decretant la mesura cautelar de llibertat vigilada. Les investigacions van continuar i el passat 26 i 27 de setembre van ser arrestats pels mateixos fets Esteban R. C. de 18 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Barcelona, i el menor J. F. R. de 17 anys d'edat. L'adolescent va passar a la disposició de la Fiscalia de Menors, quedant en llibertat.

AL major d'edat, després de passar a disposició judicial, se li va decretar el seu ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança. La investigació encara està oberta i no es descarten noves detencions.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters