dimarts, 15 de novembre del 2011

'El preu de ser espanyol', de franc a la xarxa

L'editorial Dux 'regala' el llibre "amb la intenció d’ajudar a reflexionar"
L'editorial Dux, davant "la greu situació de crisi econòmica i política que viu Catalunya", ha decidit oferir gratuïtament en format electrònic 'El preu de ser espanyol... per a un ciutadà de Catalunya', de Joan Hugué i Rovirosa, "amb la intenció d’ajudar a reflexionar el vot dels catalans davant les eleccions espanyoles del 20-N".

"Conscients que la situació de submissió de Catalunya vers Espanya perjudica greument el futur de la nostra llengua, i com indústria editorial catalana que som, creiem oportú fer un acte d’afirmació cultural, renunciant a la comercialització digital del llibre i oferir-lo de franc al públic, amb l’única condició moral que el lector que se’l descarregui el llegeixi íntegrament".

L’obra també es pot trobar publicada en paper a les llibreries dels Països Catalans al preu de 12 euros. "D’una manera breu i entenedora les respostes de l’autor resolen tots aquests dubtes i, a més, els relaciona amb un seguit de greuges que justifiquen, amb escreix, la consecució de l’Estat propi que es pretén, ja que, altrament, Catalunya deixarà d’existir com a unitat econòmica i com a país", s'informa.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters