dissabte, 5 de novembre del 2011

"A Palafrugell hi haurà més persones del Magreb que de Catalunya"

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, en una entrevista a El món a RAC1, alerta que "al Baix Empordà hi ha més Mohammeds que Jordis. No hem fet bé els deures en favor de l'augment de la demografia i del creixement de la natalitat. A Palafrugell hi haurà més persones del Magreb que de Catalunya. Sí, em preocupa".

També ha defensat que "no té res a veure el govern de Mas amb l'increment de l'atur. Estem en una situació greu". "Si CiU queda per darrera del PP, no convindria que al Parlament CiU depengui del PP. Hauria d'obrir el ventall d'aliances. Segurament seria millor el PSC, però no sé si ells estan per la labor", indica.

"Ens interessaria que una força política que no fos el PP ens agafés la mà", admet en aquest sentit. "El pacte fiscal no és una dèria nacionalista. Al País Basc tenen la meitat de l'atur. Tot aquell que viu a Catalunya li interessa el pacte fiscal", ha deixat clar.

També ha apuntat que "o Grècia fa els deures o se'n va de l'euro. No podem permetre que una poma podrida envïi el cistell a fer punyetes". "Passi el que passi, en els pròxims 4 anys jo estaré a l'escó. Passi el que passi faré de portaveu de CiU al Congrés i defensant els interessos de Catalunya", ha sentenciat.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters