dimarts, 22 de novembre del 2011

Les relcamacions de l'Islam a Rajoy

S'ha de tenir molt poca vergonya, cap escrúpol i molta supèrbia per a que, a les poques hores de l'escrutini de les eleccions del 20-N, el col.lectiu musulmà ja reclami drets, però cap deure sembla, a Mariano Rajoy alianzacivilizaciones.

De què va aquesta gent?. Saben a quin país han vigut?. Saben que aqui els seus costums i la seva religió no ens interessen per a res a la majoria de catalans ni a la majoria d'espanyols?. Qui s'han cregut que són per alçar la veu reclamant drets i aclariments al president electe, quan ni cap català ni cap espanyol s'ha atrevit a fer-ho perquè fa just un dia i poques hores que es van tancar els col.legis electorals?.
El que haurien de fer, francament, si no estan d'acord amb les nostres normes democràtiques, i no accepten que a Catalunya i a Espanya la nostra cultura sortosament no té res a veure amb la seva, és marxar cap al seu país i tots en pau.
 
Si es fes una consulta popular o referèndum pel que fa al niqab i/o al burka, que aquesta gent ho tinguin clar, perquè el resultat seria un NO rotund i aplastant de la societat pel que fa a l'ús d'aquestes peces de roba femenines al nostre país. A mi particularment em repugnen.
 
Però les reclamacions i exigències d'aquesta genteta no s'acaben aqui, no, que va. Fixem-nos en tot el reguitzell de temes que reclamen: La FEERI destaca la enseñanza islámica en la escuela, la asistencia religiosa en centros penitenciarios, los cementerios, el patrimonio islámico, las mezquitas o el velo, entre otros". "Vamos a tener mucho trabajo con el PP, por lo que debería haber una buen sincronización entre el Gobierno central y las comunidades autónomas para llevarlo a buen puerto".
També els hi harem de construir i pagar cementiris per als seus morts, i escoles per a la seva religió i mesquites per a les seves pregàries, etc?. Tot això és un insult a la inteligència humana, i un condemnable despropòsit del col.lectiu musulmà que continuament està reclamant drets. Estem ara, precisament ara, per gastar diners en imams, mesquites, cementiris musulmans i demés rosaris d'exigències d'aquesta gent que, vist globalment, són un niu de problemes i de conflictes.

Potser és un bon moment per recordar les paraules de l'ex primer ministre d'Austràlia kevinRudd precisament cansat i tip de les exigències dels musulmans residents al seu extens i democràtic país, i també recordar com els musulmans es van infiltrant a la nostra societat musulmanesendinamarca. No deixceu e llegir el contingut d'aquest enllaç.

Tots aquests musulmans s'ho haurien d'haver pensat bé abans de venir a Espanya o a Catalunya, i a Europa, perquè ja sabien que aqui la nostra cultura des de fa milenis és judeo-cristiana, i per tant s'han d'adaptar a nosaltres i no pas nosaltres a ells. Només faltaria. I el que és potser més sorprenent de tot plegat és la reclamació del patrimoni islàmic. De quin patrimoni parlen aquestes gents?. No sabia que aquí tinguessin patrimoni.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters