divendres, 20 d’agost del 2010

Omar Charah, president d'Atlas-Mogreb: "La meva vida corre perill"

En una carta enviada a l'editor de AD pel president de l'associació Atlas-Mahgreb, Omar Charah, aquest alerta que "la meva vida corre perill" després que els salafistes que resideixen a Catalunya "hagin posat preu al meu cap" després de denunciar les connexions entre grups islamistes saudites i radicals musulmans vinculats a la mesquita del carrer Nord, a la capital lleidatana. "La situació per a mi i la meva família s'ha fet insuportable. T'escric perquè ets dels pocs espanyols en qui confio perquè ens facis un cop de mà", indica el dirigent musulmà en la seva missiva. Charah indica que les amenaces s'han incrementat en els darrers dies i que fins i tot ha arribat a ser acusat d'actuar en connivència amb el Partit per Catalunya (PxCat) per posar fi a les pràctiques islàmiques en sòl català. "Si aquesta situació no se soluciona aviat, hauré d'abandonar Catalunya i buscar refugi en un altre país europeu. Jo represento a l'islam moderat i això és una cosa que els radicals no em van a perdonar mai", subratlla. Omar Chara creu però que després de la raó del "fustigació" que pateix subjacents seves acusacions en Alerta Digital Radio sobre les "irregularitats econòmiques" per part d'alguns dirigents musulmans a la província de Lleida. "L'islam és per a ells una forma més de negoci i es valen de la gent pobra i ignorant per als seus interessos particulars". Apel en aquest sentit a les administracions públiques de Lleida, Catalunya i Espanya perquè "prenguin cartes en l'assumpte" abans que la situació acabi sent "explosiva i incontrolable". En la seva opinió, les actituds d'aquests grups radicals no fan sinó donar la raó als líders identitaris que defensen l'antagonisme entre l'islam i l'ideal democràtic d'Occident. Va lamentar finalment l'actitud de l'alcalde lleidatà Àngel Ros, la gestió de la crisi relacionada amb el tancament i posterior obertura de la mesquita del carrer Nord no ha fet més que empitjorar la situació. "A l'alcalde de Lleida li interessa només la seva reelecció ia mi m'interessa que aquesta terra sigui un espai lliure on musulmans i no musulmans puguem viure junts i en harmonia", emfatitza. 

FONT  

En una cosa coincideixo amb els integrístes islàmics "les actituds d'aquests grups radicals no fan sinó donar la raó als líders identitaris que defensen l'antagonisme entre l'islam i l'ideal democràtic d'Occident" i es que Europa i Islam són antònims Sr. Charah!

1 comentari:

Anònim ha dit...

soy omar charah declaro y denuncia que en ningun momento me he ùesto en contacto con pxc ni partit per cataluña,ni nunca tuve contacto con ellos,salvo la entrevista de alerta digital tuve un bedate por telefono con joan terre que ni se quien es ni nunca le he visto.estos señores son unos opurtunistas que suben al carro a cuesta mia.aparte es que nadie les conoce ni en cataluña ni españa si tan españolistas que son.buscar otra victima,que ya vas tantes politicos y partidos aprovechan y han aprovetchado de mi de este grave problema que no tienen ni idea de ello.es lamentable de verdad.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters