dijous, 24 de novembre del 2011

Cal expulsar immigrants

Si Hitler hagués conegut els efectes que té el multiculturalisme sobre un poble, no hauria creat el nazisme. Si hagués conegut com d’efectiva és la repoblació massiva d’un territori per exterminar tot un poble, una cultura, una llengua i una ètnia, s’hauria estalviat molts camps de concentració. Perquè gràcies al multiculturalisme hauria aconseguit la democratització i legitimació d’un genocidi. I tot sense despentinar-se.
Qualsevol que passegi per les comarques de la nostra mil·lenària Catalunya podrà comprovar fins a quin punt el multiculturalisme n’ha alterat el paisatge demogràfic. L’herència d’aquests d’anys de repoblament acarnissat és sagnant: avui els catalans ja som estrangers dins del nostre país. Els catalans ja som la minoria ètnica. Els catalans ja som la llengua minoritzada. Els catalans ja som els forasters dins de casa nostra. En nom de la multiculturalitat s’ha legitimat una autèntica operació genocidi en ple segle XXI, un sinistre procés de transfusió demogràfica i de substitució ètnica i lingüística sense precedents en la Unió Europea. Arribats a aquest punt, una pregunta s’imposa: fins quan permetrem els catalans que se’ns extermini dins del nostre país?
Després de dècades suportant allaus immigratòries que de manera indiscriminada els estats espanyol i francès han abocat sobre Catalunya, és hora d’encendre una llum de sentit comú que aturi aquest tsunami repoblador que està dessagnant el país. La identitat catalana mai havia estat tan amenaçada com ara. L’ànima, la llengua, les arrels i l’esperit de la Nació Catalana mai havien estat tan greument atacats com avui ho estan. La multiculturalitat, aquest nou totalitarisme social encobert de democràcia i que ha trobat en l’actual classe política un fidel aliat, s’ha convertit en l’arma més mortífera de destrucció del nostre corpus nacional que durant segles ha vertebrat l’arquitectura nacional de Catalunya.
Cal expulsar immigrants. Aquest és un país de gent treballadora on hi manca treball i hi sobren mantinguts d’importació. Si no hi ha feina ni per als catalans, per quin motiu hem de mantenir tants aturats d’importació? Catalunya no és una ONG. No podem absorbir més immigració que vingui a viure a costa dels catalans. No ens ho podem permetre. Ni podem, ni volem. No podem perquè està en joc el futur de Catalunya com a nació. Està en joc la memòria dels nostres avantpassats i la pervivència futura de la nostra catalanitat. I no volem perquè, en l’actual context d’emergència nacional, ni volem ni necessitem mantenir més forasters vagant pels nostres carrers dient-nos que venien a aixecar Catalunya. Brometes i mentides, a aquestes alçades, les justes.
Perquè, per si algú ho havia oblidat en aquest país que sembla que sigui de tothom, ja és hora que diguem alt i fort, plens d’orgull i amb la legitimitat que ens atorga la condició d’autòctons d’aquesta terra: Catalunya és dels catalans!
 Albert Ubach

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters