diumenge, 27 de novembre del 2011

Donar pel sac al veí

Aquestes eleccions a Sant Boi de Llobregat en particular però també a molts llocs de Catalunya els grups antisistema han estat empastifant cartells i seus de partits polítics amb enganxines que portaven el lema "por responsabilidad, no votes" o "que bonito esta Sant Boi con tanto chorizo colgado en las farolas", a part de la típica gamberrada de ficar silicona als panys de les seus dels partits o de tirar pintura. Doncs bé, són tan burros i tan lerdos que en les enganxines foten el logo anarquista tenint ells un local que pot ben bé ser empastifat talment com ells porten fent des de fa temps. És clar que ells es pensen que ningú ho farà perquè de temps ençà la justícia ha sobreprotegit tant aquesta fauna, que s'han cregut amb impunitat per fer i desfer i de tenir un local d'anarcokkas i creure que poden anar empastifant i que ningú els vindrà a fer el mateix a ell.

Una altra manifestació

Dijous al matí, a les vuit, vaig estar una hora parat a la autopista AP-7. Un petit col·lectiu de funcionaris va decidir tallar la carretera de la Roca del Vallès. Milers de cotxes aturats, més de set quilòmetres de cua. Moltes hores de feina perdudes i litres de benzina malgastada.

És que aquests abusos no tenen límit? Fins quan haurem de suportar la dictadura de les minories que es creuen amb dret a perjudicar a aquells innocents que no tenen res a veure amb el seu descontentament?

Ja va sent hora que es prohibeixi l'ocupació de les vies públiques per manifestar-se perquè, de veritat, si la democràcia consisteix a fer la punyeta als altres, hi ha uns quants que no hi estem pas d'acord.
Carta d'Agustí Bas a La Vanguardia

 


Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters