dilluns, 21 de novembre del 2011

Els Anticapitalistes ocupen la seu de CDC a Barcelona

Primer de tot cal saber qui són els Anticapitalistes? Els Anticapitalistes són un partit del grup Revolta Global del mateix àmbit que la CUP o els Indignats, que s'ha presentat aquest 20 de novembre i que no ha votat ni sa mare. A ningú se li escapa que aquest partit és un satelit del PSC per fer les gamberrades que ells no poden fer intentant deixar en evidència altres partits com la que ja va denunciar CDC d'Horta. El partit que fa la feina bruta als sociates van cantar la internacional en castellà.
Un centenar de simpatitzants de la candidatura Anticapitalistes han ocupat aquest vespre durant una hora la planta baixa de la seu de Convergència Democràtica de Catalunya al carrer Còrsega de Barcelona, a poques hores del començament de la campanya electoral. Els activistes han cridat consignes diverses com: 'Li diuen crisi; és capitalisme' o 'No, no, no, a la privatització'.
En declaracions a VilaWeb, la cap de llista de candidatura, Esther Vivas, ha explicat 'ha estat una acció en contra de les retallades i de la privatització que promouen en govern de Convergència, especialment en els àmbits de l'educació i la sanitat'. Els activistes han conversat, a l'interior de l'edifici, amb alguns membres de CiU per a traslladar-los les seves protestes, però no hi han trobat cap dirigent, donada la proximitat amb el començament de la campanya, segons fonts del partit.
Unes quantes dotacions de mossos d'esquadra i de guàrdia urbana s'han desplaçat al lloc dels fets i, després d'una breu negociació, els activistes han abandonat pacíficament l'edifici. A la sortida han tallat durant uns minuts el carrer Còrsega. No hi ha hagut cap destrossa ni cap detenció. 
FONT: Vilaweb

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters