divendres, 18 de novembre del 2011

CDC acusa els 'indignats' d'una desena d'atacs i destrosses a la seu del barri barceloní d'Horta

A la següent notícia del diara Ara on podreu veure les imatges, els gossos del PSOE ataquen les seus dels altres partits:
"Vam inaugurar el nou local la vigília de l'Onze de Setembre, dos dies després ja hi teníem pintades i insults, i l'endemà ens van trencar el vidre". Així comença la presidenta de l'agrupació local, Iolanda Torres, el relat dels fets ocorreguts en els dos últims mesos a la seu de Convergència Democràtica al barri barceloní d'Horta, que és a l'anomenada plaça de les Masies, molt a prop de la plaça Eivissa. Convergència, que ja ha presentat dues denúncies a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, ha registrat atacs i destrosses "cada setmana" des d'aleshores, afegeix la dirigent local. El secretari d'organització de CDC a Barcelona, Carles Agustí, ha apuntat que els petits atacs que periòdicament es registren a totes les seus no es denuncien "però això ja passa de mida".
El succés més greu va tenir lloc la matinada de dilluns a dimarts d'aquesta setmana, quan un nou atac, amb una paperera de ferro, va esbotzar de nou el vidre, que va cedir perquè encara no tenia el vinil de protecció que impedeix que s'esberli quan s'esquerda. Torres explica que, en altres ocasions, els agressors "han llançat cubells de pintura vermella", i aquest dijous encara hi ha hagut un nou atac amb cola blanca.
La presidenta de CDC del barri d'Horta acusa els indignats com els possibles responsables dels atacs i destrosses: "Creiem que són ells perquè les pintades van dirigides contra Felip Puig". Torres referma la seva tesi en un altre atac que es va produir dissabte passat, en aquest cas contra una paradeta del partit a la plaça del Nen de la Rutlla. "Van venir un grup d'indignats i ens van començar a empènyer i a cridar fins que vam haver de recollir i marxar", afegeix.
Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i han promès que reforçaran la vigilància als entorns del local, però de moment han recomanat a l'agrupació que canviï la persiana metàl·lica, que no és hermètica i facilita que es pugui atacar l'interior de la seu a qualsevol hora del dia.

Personatge dels còmics Marvel que tenia el rol d'enemic

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters