dimecres, 2 de novembre del 2011

Santi Santamaria: gras, comunista i burro

Hi havia una vegada al peu del joiós Montseny un home gras com una vaca que tenia un restaurant. L’home gras no seria més que el “puto gordo” del poble si no fos perquè té un restaurant amb tres estrelles Michelin i dos restaurants més amb una estrella d’aquestes dels pneumàtics. No és que les estrelles els hi hagin donat pels seus “michelins” sinó perquè cuina prou bé el podrit i ho puc ratificar perquè ho he comprovat. Ara bé, com ja va indicar Salvador Sostres, el seu restaurant no omple, cosa que també puc ratificar. Amés està situat en un carrer de mala mort amb vistes directes a un moll de càrrega i descàrrega d’un supermercat, i si estàs de sort podràs gaudir de les fabuloses vistes del lateral d’una furgoneta Nissan. El cert és que el local original no era lleig (malgrat el lloc) al ser una casa antiga de pedra. Però l’individu que avui ens ocupa va tenir la brillant idea de fer-hi un menjador adjunt amb aires “modernillos” que fa trallar amb el contrast. A tot això se li ha de sumar el fet de que si vols aparcar el cotxe a l’aparcament et donen un comandament de la porta del garatge i et diuen que hi vagis tu tot fent maniobres arriscades per una merda carreró de Sant Celoni.

En fi, tot això ja demostra la “burresa” d’aquest individu. Però podem afegir-hi més coses. Aquests dies s’ha dedicat a tirar merda sobre la cuina de Ferran Adrià. En critica el fet de no ser prou tradicional i d’utilitzar productes químics. Si bé com a conservador de caire ranci estic d’acord amb aquests postulats, cal tenir en compte que el pamflet sociata anomenat El Periódico ja l’ha enxampat fotent productes químics a alguna de les seves receptes. BURRO! No haver dit res! Amés, avui els diaris gironins anaven plens d’una conferència que va realitzar ahir a la Fontana d’Or de Girona on es va dedicar a bramar que en Ferran Adrià era un estafador perquè oferia els plats a un preu molt alt. BURRO! Però si tu fas el mateix! En aquesta mateixa conferència també va criticar a Burger King per tenir treballadors cobrant poc i oferir un menjar que engreixa. BURRO! Però si estàs com un elefant i els teus treballadors de cuina no cobren res perquè així poden posar al currículum que han treballat amb un gras barbut. El més bo és que en aquesta conferència va dir que els cuiners s’havien d’estar més a la cuina i no fent tanta propaganda. BURRO! Però si estàs en una conferència fent propaganda del teu llibre.

En fi, que d’on no n’hi ha no en raja. I mireu fins a quin punt no en raja que l’individu és comunista i dona suport a la CUP. Com se n’assabentin els seus clients de la seva ideologia totalitària el trobaran vivint a sota un pont. I és que és tant gamarús que es permet fer veure que és comunista mentre cobra els àpats a 300 euros. Estic segur que si fes menús a 10 euros confraternitzaria més amb els seus amics els rastuts pollosos i després sabràs el que és bo: t’aprimares de cop perquè hauràs de treballar per fer calers en comptes de fer anuncis de Villeroy & Boch per La Vanguardia, veuràs com la teva vida no és tant “glamurosa” i deixaràs de ser comunista de postal.
Text del blog Petats a ultrança

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest gordo està mort no?

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters