dijous, 3 de novembre del 2011

Provocació del diari ARA-Jazeera



El diari Ara va celebrar la diada cristiana i catalana de Tot Sants mirant a la Meca. En l’edició de paper i en l’apartat diari La Foto del dia, el diari progressista va publicar una fotografia de la gran mesquita de l’Aràbia Saudita en la qual es concentren cada any desenes de milers de musulmans. La imatge era la més gran i important del diari, situada al centre del rotatiu en format pòster i a tot color. En el dia en què milers de catalans omplien els cementiris i santuaris del país, el diari Ara va preferir fer difusió de la congregació islàmica. Aquest fet va en consonància amb la línia editorial del diari, propera a les tesis multiculturals i amb certa patina anticlerical, fet que costa de creure que es tracti d’una casualitat i entri directament al terreny de la provocació.
Aquesta és la realitat covarda dels mitjans políticament correctes fets a Catalunya, en canvi, nord enllà hi ha gent valenta amant de la llibertat que no està disposada a callar. Des d’aquest racó del ciber espai, solidaritat sense fissures amb la revista francesa Charlie Hebdo atacada anit per bromejar sobre Mahoma.
Font: Marc Cros
 
Nota: Tot i que coincideixo amb l'autor, l'Ara és un dels diaris que ha ajudat a potenciar la nostra llengua als mitjans de comunicació escrits obligant a La Vanguardia a fer el pas també. 
És també un dels diaris amb més públic independentista.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters