dimarts, 19 de febrer de 2013

El govern veneçolà regala una casa a la seguidora número quatre milions del twitter d'Hugo Chávez

El president va elevar el seu compte a la categoria de programa social fa tres anys i actualment hi treballen 200 funcionaris

 

 
El Govern de Veneçuela va concedir una casa a la seguidora número quatre milions al compte de twitter del president Hugo Chávez, que es "va disparar" ahir després d'anunciar el seu retorn al país.
El govern va organitzar un "modest esdeveniment" al palau presidencial de Miraflores per a premiar a Alemar Rosnaty Jiménez, una estudiant de 20 anys, que ahir va esdevenir la seguidora quatre milions del mandatari i va agrair el gest al conjunt dels representants presents en l'acte.
"Tindràs el teu habitatge per a que segueixis estudiant i a la teva mare també li ha sortit el seu premi, venir a treballar" li va anunciar el vicepresident Nicolás Maduro abans de donar-li un ram de roses en nom de l'executiu.
El maig de l'any passat, la seguidora número tres milions del compte @chavezcandanga, la jove de 19 anys Natàlia Valdivieso, també va rebre de mans del govern una casa en el seva illa natal de Margarita, al Carib veneçolà.
En un consell de ministres retransmès per la televisió estatal, Maduro va fer gala avui dels milers d'adhesions que va rebre el compte a twitter de Chávez després del seu retorn al país. "Quatre milions per a la història, precisament el dia que el nostre comandant Chávez torna" va destacar el vicepresident.
Tres mesos i mig després del seu últim missatge, Chávez va reactivar aquest dilluns el seu compte per a informar del seu retorn al país procedent de Cuba, on estava hospitalitzat des de feia més de dos mesos, i activant així una allau de seguidors.
"És el segon president més seguit del món", va destacar Maduro en recordar que el president dels EUA, Barack Obama, és el primer amb més de 27 milions de seguidors.
Chávez va obrir el seu compte a Twitter el 27 d'abril de 2010 i des de llavors l'ha utilitzat per a múltiples funcions, des anunciar canvis de ministres o decisions governamentals fins donar informes sobre la seva salut.
Al maig de 2010, el president va elevar el seu compte a la categoria de programa social amb 200 funcionaris treballant-hi.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters