dilluns, 4 de gener de 2010

Europa sota el jou de l'Islam

Álex Rosal Editor de Libros Libres Diu Gaddafi que «Al là garantirà la victòria islàmica a Europa sense espases, sense pistoles i sense conquesta. No necessitem terroristes, ni suïcides. Els més de 50 milions de musulmans que hi ha a Europa el convertiran en un continent musulmà en poques dècades ». Sembla que el màxim mandatari libi té raó. A Anglaterra, la població musulmana ha crescut des dels 82.000 als dos milions i mig de musulmans en tot just 30 anys. I a Holanda, el 50 per cent dels nadons són musulmans, i en només 15 anys, la meitat de la població holandesa serà també musulmana. Què vull dir amb això? Quan els seguidors d'Al là siguin majoria a Europa, i aquest dia no està massa llunyà per alguns països, imposar la seva particular concepció del món, substituint el que ara gaudim de llibertats, progrés i drets humans, pel que reclama l'Alcorà. Déu ens agafi confessats. Activistes del Vlaams Belang

1 comentari:

taranis ha dit...

Aquest és el vídeo on, des del minut 2:53, Gaddafi diu això.

Com també hi ha un vídeo on admet que la immensa majoria dels milions d'immigrants que han adduit l'asil polític per entrar als països europeus ho fan només com excusa per infiltrar-s'hi.

A més d'un altre vídeo on amenaça a Europa amb una invasió d'africans, asiàtics i sudamericans de no pagar una xifra delirant de diners per compensar el deute raent en, segons diu, suposats greuges envers aquests. Quan si parlem de deutes i greuges caldria abans exigir a l'islam de pagar el seu. Perquè si el Magrib és islamic i està arabitzat és arran el colonialisme i l'imperialisme arabomusulmans. Perquè Europa ha patit més de mil anys la violència gihadista, colonialista, imperialista i islamitzadora que semblaven haver acabat amb la fi de l'ocupació turca del seu sud-est al 1918. Però que, com en Gaddafi o el nigerià dels calçotets bomba resident a Londres que volia assassinar les 300 persones d'un avió o la violència comesa per musulmans arreu d'Europa palesen, només fa que revifar.

En Gaddafi parla molt clar. I el que diu no suposa cap problema d'entrada pels musulmans. Però tampoc pels comunistes i tots els seus derivats. Perquè aquests també volen dissoldre els europeus per fer realitat la seva darrere utopia que ja te símptomes d'acabar, com la seva anterior utopia, en una trista i esfereïdora distopia. Encara que sense adonar-se, això sembla, que són manipulats per musulmans com Gaddafi.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters