dimarts, 12 de gener del 2010

Vídeos d'amenaçes de l'Islam contra Europa.

Publico un comentari de l'anterior entrada taranis ha dit... Aquest és el vídeo on, des del minut 2:53, Gaddafi diu això.



  Com també hi ha un vídeo on admet que la immensa majoria dels milions d'immigrants que han adduit l'asil polític per entrar als països europeus ho fan només com excusa per infiltrar-s'hi.



  A més d'un altre vídeo on amenaça a Europa amb una invasió d'africans, asiàtics i sudamericans de no pagar una xifra delirant de diners per compensar el deute raent en, segons diu, suposats greuges envers aquests. Quan si parlem de deutes i greuges caldria abans exigir a l'islam de pagar el seu. Perquè si el Magrib és islamic i està arabitzat és arran el colonialisme i l'imperialisme arabomusulmans. Perquè Europa ha patit més de mil anys la violència gihadista, colonialista, imperialista i islamitzadora que semblaven haver acabat amb la fi de l'ocupació turca del seu sud-est al 1918. Però que, com en Gaddafi o el nigerià dels calçotets bomba resident a Londres que volia assassinar les 300 persones d'un avió o la violència comesa per musulmans arreu d'Europa palesen, només fa que revifar.



En Gaddafi parla molt clar. I el que diu no suposa cap problema d'entrada pels musulmans. Però tampoc pels comunistes i tots els seus derivats. Perquè aquests també volen dissoldre els europeus per fer realitat la seva darrere utopia que ja te símptomes d'acabar, com la seva anterior utopia, en una trista i esfereïdora distopia. Encara que sense adonar-se, això sembla, que són manipulats per musulmans com Gaddafi.

Gràcies company!

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters