dijous, 27 d’octubre del 2011

Dinamarca: Zona controlada per l'Islam

Recomano llegir primer la font

Dinamarca: Està entrant en zona controlada pel Shari'a-la llei islàmica-
Un dels cartells a Londres
Un grup musulmà de Dinamarca ha posat en marxa una campanya per convertir determinades zones de Copenhaguen i d'altres ciutats daneses en "Zones sota la llei islàmica" que funcionaran com enclavaments autònoms regits per la llei islàmica.

El grup islamista danès Kaldet til Islam (Trucada a l'Islam), ha declarat el suburbi Tingbjerg de Copenhaguen com la primera zona de Dinamarca subjecta subjectes a la llei del Shari'a, seguit pel districte de Nørrebro de la capital i altres parts del país , ha informat el diari Jyllands-Posten 17 d'octubre.


Kaldet til Islam (Trucada a l'Islam) ha afirmat que enviarà les 24 hores del dia a la "policia moral" islàmica per fer complir la llei islàmica en aquests enclavaments. Les patrulles s'enfrontaran a qualsevol que sigui sorprès consumint alcohol, jugant diners, anant a discoteques o participant en altres activitats que els devots de l'Islam consideren que són contraris a l'Islam.
El ministre d'Integració Karen Haekkerup va dir a Jyllands-Posten "Considero que això és molt greu. Qualsevol cosa que intenti soscavar la nostra democràcia, hem d'acabar amb això conseqüentment."


Aquest grup salafista, també busca la destrucció de la democràcia occidental, volent reemplaçar-lo per califat islàmic universal, una teocràcia islàmica a tot el món regulat per la llei Shari'a.A Espanya més d'una quarta part de la immigració musulmana s'adhereix als postulats salafistes.


En un comunicat publicat a la pàgina web Kaldet til Islam (Trucada a l'Islam) anomenada es pregunta: "Com podem els musulmans dir ser seguidors de la Sunna [els principis establerts per la República Islàmica del profeta Muhammad] i la millor defensa de la Deen [doctrines d'Al · là], quan es prefereix viure entre els infidels, subjecte a les seves lleis, imitar-los i no per diferenciar-nos de la seva kufr [camp dels incrèduls]? Com ​​podem pretendre estimar a Al · là ja seu Missatger, quan ens sentim avergonyits per demanar la Sharia? Com ​​podem ser indiferents a la creació de la regla d'Al · là en Terra, que és un deure per a tot musulmà? "
La declaració continua: "Treballar per establir el Califato és una de les principals tasques del nostre temps, i aquesta tasca no pot aconseguir si no treballem units sota un Emir [comandant, general o príncep] D'altra banda, és sabut que és un deure lluitar contra el mal que preval a tot arreu al nostre voltant. Les lleis i normes creades pels humans estan presents avui i s'ha convertit en una obligació per a tots els musulmans a treballar conjuntament per alliberar el món d'aquest gran Munk [malament] , la democràcia. "


Si això passa a ara que són una minoria, què passarà quan siguin una majoria?




El cas a Catalunya 

A Catalunya encara no s'ha arribat a la situació extrema que impera a Londres o Copenhaguen, encara que es comencen a conèixer exemples similars. Catalunya és un dels territoris de la península Ibèrica amb més immigració musulmana.

El polèmic imam de Lleida va arribar a crear una policia islàmica a la ciutat i fins i tot va anunciar que pretenia estendre la presència dels seus agents morals a altres ciutats de la zona.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters