divendres, 14 d’octubre del 2011

Prou racisme anti-català!

Foto publicada per en Salariato al seu Netblog
Avui el protagonista del dia és un argenti, en Sebastian Salariato que amb el seu comportament racista i colonitzador tira per terra qualsevol esforç d'integració que provingui de la comunitat argentina. Segons explica l'usuari Contracorrent al Racó Català, quan el nostre compatriota li va demanar per fer classes de guitarra en català l'argentí li deixà anar:
"prefieres un profesor que hable catalan?? AJAJAJJA
la musica tiene cosas que en catalan no existen-pobres animales-, es una lengua muerta que no se habla en ninguna parte del globo terraqueo mas que aca en la mierda de cataluña. No podes exigir eso porque dentro de poco van a desaparecer, tanto el idioma como los cabeza de tuerca cerrados y subnormales como vos y todos los que lo hablais!!
Suerte con tu profesor catalan!!"
Aquest personatge que volia cobrar més de 300€ al mes per 1 hora setmanal estaria ben protetgit per SOS Racisme si el cas fos al revés.

Les dades per contactar amb ell (correu i telèfons) les trobareu aquí:

Pancarta d'Unitat Nacional Catalana al monument de Blas Infante, convidant a tots els immigrants no integrats a marxar de Catalunya

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Al fòrum on es va iniciar la polèmica, ja han informat que el tros de subnormal aquest, ha demanat perdò en Català i per tant s'ha abaixat els seus pantalons.
Jo eliminaria les dades personals per evitar represàlies o que composi un tema dedicat a aquest blog... SAlut i pàtria.

Pintor

catalana ha dit...

Akest tiu es un subnormal! I jo demano a tota la fent que viu a catalunya i ranega d'ella convido que s'envagi!

proucomunisme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters