dilluns, 8 de juny del 2009

Iniciativa Internacionalista: les mentides dels comunistes.

El següent text és extret del Racó Català relatat el dilluns, 8 de juny de 2009 a les 21:20 per xmetralla on mostra el logotip de les CUP, ens explica en un atac de sinceritat les mentides i manipulacions que han tingut l'esquerra amb els catalanistes a part de la ja sobrada superioritat amb la que van els membres de l'esquerra abertzale en referència als catalans.  

Primer de tot fent servir el text denunciarem la superioritat en la que ens miren els bascos.
"m'agradaria complir la meva paraula i exposar els motius pels quals la meva posició (personal, però sé que compartida per altres persones) ha estat de no donar suport públic a I.I. ..." "la manera com els representants d'aquesta candidatura es dirigeixen a la formació política a la qual milito..." "ens assabentem de la proposta el mateix dia que s'havia de prendre el posicionament davant aquests comicis. La proposta que se'ns presenta és sense donar informacó, segons sembla per seguretat, i se'ns donen uns terminis extremadament curts per decidir-nos (concretament 2 dies), en els quals ens haviem de reunir amb les assemblees i pendre una posició definitiva." "Se'ns proposa posar persones a la llista de la candidatura, però amb la condició que si es treia un eurodiputat, aquestes persones haurien de dimitir fins a arribar a una persona "seva", que seria l'eurodiputat..." "...Se'ns explica que som un segon plat, perquè el 1r els ha fallat. Ens expliquen que no estan disposats a fer "rotació de diputats" cada cert temps, ens demanen avals i que no ens poden assegurar que avalar aquesta candidatura (amb les signatures dels regidors de la CUP) sigui "completament segur" (per cert, cal dir que fa 5 anys la CUP els varem demanar avals i ens els varen negar)" "... NO ens donaven cap opció a negociar, per la qual cosa entenc que la voluntat d'aconseguir una candidatura on tothom s'hi sentís còmode, era més aviat minça." més tard fa un apunt indicant Lògicament el 1r plat era una candidatura de gent exclusivament "seva". El company xmetralla ens fa saber també motius històrics pels quals no veure amb uns ulls la iniciativa dels bascos: "- En varis comicis, milers de catalans han donat suport a candidatures de l'EI basca. El 1999 EH va treure prop de 23000 vots als Països Catalans, i 10 anys abans, el 89, HB en va treure 22000. Encara a dia d'avui aquests electors estan esperant, ja no dic rèdits electorals, sinó simplement que se'ls doni les gràcies. - L'EI basca no ens ha tingut en compte gairebé per res. No se'ns ha consultat quina opinió teníem de que es pelessin a ciutadans dels PPCC. No se'ns ha tingut en compte a l'hora de declarar una treva, només a la meitat del nostre territori i ara, que se'ns necessitava per interès, ens han vingut a buscar."
Conclusió de l'estafa per part de l'Extrema Esquerra Catalana a tots els Països Catalans: 
 On és el sentit de la democràcia? és ben cert que gent de tot tipus d'idiologia ha votat una candidatura marxista pensant que també votava independentistes catalans que defensaven Catalunya, molts s'han tapat el nas i s'han empassat el primer mot, només per Catalunya. La pregunta és tota aquesta gent que els ha votat, ho hagués fet sabent aquesta informació? Han enganyat al votant veient candidats catalansa les llistes sense saber que estava pactat que haurien de dimitir fins que fóra un proper als abertzales. Amb actes com aquests a poc a poc van caient les benes que tapen els ulls a Catalunya, en aquestes eleccions l'alternativa no era pas II, era el PRC com a les pròximes de Catalunya no ho seran les CUP si finalment decideixen presentar-se (segons al seva teoria no, però des de que en Carretero ha fet el salt, ells també s'hi apunten...)l'alternativa a les properes eleccions de Catalunya serà Reagrupament.cat

2 comentaris:

Marc. ha dit...

Tant que treuen pit, i em sembla recordar que es van rendir a Franco, motiu pel qual els va conservar els furs i altres drets, per cert al 1714 molts dels vaixells que assetjaven Barcelona eren tripulats per heroics capitans bascos-espanyols.

Ç ha dit...

ESTAFADORS!

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters