diumenge, 3 de març de 2013

Els llauners de les rambles les venen en mal estat

 Llaunes rovellades i congelades, distribuïdes a través d'un magatzem al Poble-secLa Guàrdia Urbana de Barcelona ha intervingut més de 500 llaunes de cervesa emmagatzemades en un local que feia de centre de distribució als venedors ambulants, al districte de Sants-Montjuïc.

Diumenge passat, agents del cos van detectar i seguir tres venedors llauners, que ja havien estat denunciats, i van detectar que sortien d'un local del carrer Roser, al barri del Poble-sec. La Guàrdia Urbana va comprovar que el local subministrava llaunes de cervesa en mal estat als venedors ambulants.

L'intendent del cos al districte de Sants-Montjuïc, Sergi Amposta, ho ha explicat en declaracions a Catalunya Informació: "El decomís de 500 o 600 llaunes ha comportat l'obertura d'un expedient administratiu i una denúncia important, que és la de col·laborar amb la venda ambulant".

Segons Amposta, aquest local era un dels principals punts de distribució als venedors ambulants que col·locaven la mercaderia a la zona d'oci de l'avinguda del Paral·lel i Nou de la Rambla.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters