divendres, 29 de març de 2013

Nova amenaça de Corea del Nord

Kim Jong-un ordena preparar els míssils per atacar les bases dels EUA
 


El dirigent nord-coreà Kim Jong-un, ha ordenat a la seva artilleria que es prepari per disparar contra les bases dels Estats Units a Corea del Sud i el Pacífic arran de la demostració de força de l'exèrcit nord-americà amb el vol de dos bombarders invisibles en territori sud-coreà, segons que informa l'òrgan portaveu del règim nord-coreà, l'agència oficial KCNA.
Després d'una reunió amb l'estat major, Jong-un 'ha decidit que és hora de passar comptes amb els imperialistes dels EUA', diu la nota, que afirma que el cap nord-coreà 'ha signat finalment el pla per començar els preparatius tècnics dels coets estratègics, i els ha ordenat que estiguin preparats per a disparar, amb l'objectiu que puguin atacar en qualsevol moment tant els EUA com les seves bases i els escenaris operatius al Pacífic, entre els quals Hawai i Guam, i també Corea del Sud'.
Corea del Nord respon així a l'anunci de l'exèrcit dels EUA que dos bombardes invisibles, amb capacitat per transportar armes nuclears, havien sobrevolat territori sud-coreà. 'La missió dels dos bombardes demostra la capacitat dels EUA per fer atacs de precisió de llarg abast ràpidament i a voluntat', diu la missió militar nord-americana a Corea del Sud.
Dimarts passat Corea del Nord va anunciar que les forces armades prenien posicions de combat com a resposta a les maniobres militars 'hostils' dels EUA i Corea del Sud. Washington i Seül defensen que els exercicis són merament defensius.
A més, Pyongyang ha anul·lat l'acord d'armistici signat amb els EUA per posar fi a la guerra de Corea (1950-1953) i ha tallat el 'telèfon roig' que comunicava els exèrcits de banda i banda de la frontera.

FONT

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters