dimarts, 26 de novembre del 2013

Picabaralla pel sou de David Fernàndez

El dirigent de Solidaritat, Alfons López Tena, i David Fernàndez, han mantingut una enganxada a twitter després que el primer critiqués que el diputat de la CUP no faci "cap renúncia" dels gairebé sis mil euros que aquest percep com a nòmina.

Fernàndez, per la seva banda, ha etzibat a López Tena que "abans d'opinar podries informar-te". En aquest sentit ha informat que tot i guanyar 5.802 euros nominalment "jo cobro 1.400 euros (14 pagues). La resta va a la CUP". "Fas pura demagògia", li ha retret.

López Tena, però, ha recordat que "Duran i tots els diputats fan igual que els diputats de la CUP, autofinançar-se", i ha recordat que quan era diputat "vaig fer-los votar diversos cops retallar 50% sous diputats. La CUP no ho ha fet mai. Els cobra i apa".

En aquest sentit ha indicat que la "CUP té el doble 'cupo' de mocions que tenia Solidaritat. Si no han presentat res és perquè no volen". "Al web de Solidaritat veuràs el sou dels 135 diputats. Al de la CUP no", ha assenyalat. "Els diputats de la CUP cobren com tots els diputats i com tots s'ho gasten com volen", ha sentenciat.

Fernàndez ha explicat que ell té el sou "reduït un 75%, com els tres diputats de la CUP", que es queden només "1.400 euros". També ha recordat que "vam proposar 40% reducció del Pressupost del Parlament. Tots en contra menys ICV". També ha dit que "a nivell municipal -on sí podem- s'ha limitat legalment" els sous.
"No manipulis, la qüestió és quants euros públics cobres, no a què van els 5.802 euros que cobres 14 cops l'any", ha insistit l'exdiputat. "Com vosaltres, però amb sou personal molt inferior", ha replicat Fernàndez.

Les explicacions de Fernàndez, però, no han convençut López Tena, que li ha retret que "ni informa ni contestes". El dirigent de Solidaritat ha patit també diversos atacs, com un que li ha retret "tu paga els préstecs personals que deus de les eleccions de 2010 i després dóna lliçons, mentider". López Tena ha dit que això era mentida i ha deixat clar que ell "amb mentiders i difamadors" no comparteix "trinxera" independentista.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters