divendres, 29 de novembre del 2013

La CUP i el panarabisme

Article a l'e-notícies de'n Joan Miquel Touron

La CUP no podrà mantenir encara temps el seu panarabisme totalment anacrònic al segle XXI. Fidels ideològicament a una esquerra antiquada, hereva de la guerra freda que encara somia dividir el món entre bons i dolents, entre Est i Oest. 
Si Stalin hagués mort més d’hora, Israel formaria part dels bons i no pas Palestina, i la paraula Sionisme no seria sinònim de «feixisme jueu», com ho va decidir ell i ell sol, el petit pare (assassí) de pobles. En osmosi total amb la ideologia panarabista, els líders de la CUP, porten la petita barbeta islàmica, el keffieh i es treuen la sabata quan no estan contents. Saben que el Keffieh era l’uniforme militar de l’exèrcit musulmà de Hitler que va tornar a posar de moda Arafat?  
Fins aquí res de més greu que un folklore per a nens de casa bona. És mes greu quan defensen el port del Burka. Llegeixo al Segre: «Segons la CUP, prohibir el burka seria estigmatitzar les dones musulmanes» i a l'E-Notícies «La CUP considera que el burka no atempta al dret de les dones» Quan el lloc normal d’un partit d’esquerra o d’extrema esquerra seria al costat de les dones dels països musulmans que lluiten en contra del burka, sense cap ambigüitat i fidels als ideals d’un feminisme heretat del 68. Què diuen les dones de la CUP? Són estranyament mudes! Què dirà demà la CUP, que es vol solidària de totes les lluites dels pobles oprimits del món? Que dirà al poble amazigh en lluita contra el panarabisme que els oprimeix i els condemna a desaparèixer? Saben que els amazighs són cada dia més pro Israel? Què diran als palestins cristians que acaben de desaparèixer de Palestina, assetjats pels musulmans? I als Druses, als beduïns, que prefereixen entrar a Tsahal que patir les persecucions dels palestins musulmans? I a les dones violades i per això apedregades a Gaza? Dues alemanyes van voler solidaritzar-se amb Gaza travessant el país amb bicicleta. Han acabat a la presó, pobres, no sabien que a Gaza, a les dones els prohibeixen la bicicleta, com pràcticament tot. Hi ha una extrema esquerra que considera que el racisme antidona (racisme de gènere) és el racisme més acceptable de tots. Si ahir cridaven al boicot en contra de l’apartheid a l'Àfrica del Sud, avui criden a la solidaritat amb Gaza on les dones són esclaves i considerades com a infrahumanes. Per la meva feina he passat un dia sencer a prop del Palau de Justícia de Perpinyà on hi havia una manifestació de propalestins vinguts de tot França per assistir a un judici en contra de la crida al boicot dels productes Israelians. He pogut parlar tranquil·lament amb tothom, en cap moment he viscut la histèria anti Israel que es viu a Catalunya. 
Aquesta histèria anti Israel, a Europa, només existeix a Espanya i a Catalunya, segurament hereva d’Isabel o de Francisco Franco. És la mateixa histèria que l’anticatalanisme tronat, groller, visceral i totalment irracional que es pot seguir als fòrums oberts d’Internet. 
Catalans! Caldrà fer un pensament, no pot durar. A Girona, recordant la nit dels vidres trencats, s’agredeix regularment una llibreria hebraica. No és l’extrema dreta espanyolista, no. Malauradament ve de l’extrema esquerra independentista catalana. Si continua encara un poc, aviat els Països Catalans tindran l’insigne honor de tenir les dues llibreries més agredides d’Europa, la 3 i 4 de València i l'hebraica de Girona. I per acabar voldria recordar als meus amics catalans que si Israel s’ha solidaritzat discretament amb la lluita del poble català per la seua independència, Palestina ho va fer descaradament amb Espanya i els unionistes. Cada dia els militants de base de la CUP tindran més difícil aguantar el panarabisme del seus líders. I les dones de la CUP? Continuaran callades encara molt de temps?

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters