dissabte, 12 de març de 2011

Almenys el 77% dels beneficiats per les prestacions permanents per al pagament del lloguer són musulmans o sud-americans

Gairebé el 80% dels beneficiats per les prestacions permanents per al pagament del lloguer que ha atorgat la Generalitat el 2010 són ciutadans de països musulmans o sud-americans. Com es pot comprovar en aquest PDF, la Generalitat atorga ajuts de gairebé 3.000 euros a cada persona per pagar els lloguers. Dels vora 500 beneficiats l’any 2010, poc menys de 400 són estrangers, i cal tenir en compte que pot haver-hi ciutadans procedents de països sud-americans que ja han obtingut la nacionalitat espanyola o procedents de comunitats espanyoles, ja que els noms menys abundants amb diferència entre les persones no estrangeres són els catalans.

http://somnoticia.cat/2011/03/10/almenys-el-77-dels-beneficiats-per-les-prestacions-permanents-per-al-pagament-del-lloguer-son-musulmans-o-sud-americans/Llistat de receptors d'aquestes ajudes en un llistat de la mateixa Generalitat:

http://somnoticia.files.wordpress.com/2011/03/ajudes-de-lloguer.pdf


La imatge és del diari Daily Star, no té res a veure directament amb les notícies esmentades però són diferents casos de discriminació positiva. Lleis absurdes que deixaran als autoctons dormint al carrer, a poc a poc perdem drets i llibertats i el pitjor és que ens ho estem fent nosaltres mateixos.
PRIMER ELS DE CASA


Més informació sobre la imatge aquí

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters