dimarts, 10 de maig del 2011

L'Extrema Esquerra a l'1 de maig

Els Mossos d'Esquadra han intervingut martells, bengales i altres objectes contundents als detinguts durant la manifestació de l'1 de maig a Barcelona. A aquestes 15 persones se'ls imputen delictes de desordres públics i atemptat contra els agents de l'autoritat. Cinc d'aquests detinguts acumulen antecedents per fets similars.

La policia catalana ha requisat martells especials d'escalada, bengales, material pirotècnic, ampolles amb líquid inflamable, motxilles plenes de pedres i altres objectes contundents.

Durant els disturbis 11 entitats bancàries van patir el trencament de vidres, així com 2 concessionaris, 3 comerços i una porteria d'habitatges particulars. També es van cremar 5 contenidors i un turisme i un altre li van trencar els vidres.

13 agents dels Mossos d'Esquadra han quedat ferits lleus durant els incidents.

Els agents de la PG-ME van haver d'utilitzar per primera vegada les llançadores GL-06 per neutralitzar i detenir els protagonistes dels disturbis més violents.

Els detinguts són:

- Paul Charles S, de 24 anys
- Cessar FG, de 21 anys
- Marc TM, de 20 anys
- Ian LM, de 20 anys
- Peter L de 20 anys
- Jorge AC, de 35 anys
- Santiago JH, de 20 anys
- Simón Vejle N, d de 22 anys
- Valentín L de 27 anys
- Antonio RM de 27 anys
- Kader AC de 21 anys
- Anabel CH de 43 anys
- Julia CG, de 43 anys
- Ainhoa ​​BB, de 19 anys
- Noelia SB, de 21 anys


Nota de l'autor del Blog:
Ells que diuen defensar la classe treballadora ja em direu que els hi van fer els 3 comerços, la portaria d'habitatges i la pobre gent que es mata a treballar per pagar-se el cotxe... LA CLASSE TREBALLADORA ESTÀ EN CONTRA VOSTRA!

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters