diumenge, 4 de novembre de 2012

Informació sobre el blog
Després d'un temps de baixa activitat per causes majors tornem a la lluita!

Ecologistes suïssos forcen un referèndum sobre immigració


Els ecologistes suïssos van presentar el divendres al Govern 120.000 signatures per forçar un referèndum sobre la limitació de la immigració, canalitzat el malestar pels nivells de població al seu país.

   El sistema suís de democràcia directa implica que calen 100.000 signatures per presentar una sol · licitud de vot nacional. Els referèndums se celebren fins a quatre vegades a l'any després que el Govern estableixi les dates de votació.

   ECOPOP, una organització que fa campanya en temes mediambientals i de població, va lliurar divendres les caixes que contenen les signatures de suport a la seva iniciativa "Aturar la superpoblació per salvaguardar els recursos naturals".

   La iniciativa demana un creixement límit anual del 0,2 per cent de la població suïssa a través de la immigració. També demana que el Govern inverteixi almenys un 10 per cent del seu pressupost internacional d'ajuda a l'exterior en mesures per donar suport a la planificació familiar a l'estranger.

   "La pressió sobre la terra, la natura i el camp és considerable, i la qualitat de vista s'està deteriorant de forma contínua a causa d'una manca d'espai per viure", va dir Philippe Roch, exdirector del Departament de Medi Ambient i membre de ECOPOP.

   El projecte reflecteix la creixent preocupació per l'amuntegament a Suïssa, on la població va assolir els vuit milions de persones, un augment de més del 140 per cent des de 1990. Els votants van recolzar al març una proposta per limitar de manera severa la construcció de segones habitatges, després que els seus impulsors afirmessin que l'excés de promoció immobiliària amenaça amb destruir la bellesa natural del país.

   El partit de dretes Partit del Poble Suís (SVP), que porta temps culpant a l'efecte de l'arribada d'estrangers dels creixents preus del lloguer i l'amuntegament en els transports, va presentar una iniciativa aquest any per "aturar la immigració massiva" reimponiendo quotes sobre els immigrants de la Unió Europea.

   El Govern suís ha instat els votants a no donar suport a la iniciativa, dient que sumiria a Suïssa en un conflicte amb les seves obligacions pels tractats amb la Unió Europea.

   El nombre d'estrangers que viuen a Suïssa va pujar un 3 per cent l'any acabat l'agost a 1,8 milions. El grup de pressió empresarial Economiesuisse va dir que la iniciativa de ECOPOP comprometria la relació entre Suïssa i la UE i imposaria "normes insensates" sobre l'ajuda suïssa al desenvolupament.

- Europe 4 all! - And where is Europe?

 
Aquest cartell oficial de la UE és un patètic exemple de la seva ideologia multiculturalista. Però, com si això no fos prou, hi va més enllà. 

S'hi exhibeixen varis estels comunistes així com la falç i el martell també comunistes. Símbols d'una ideologia i un sistema que han deixat un reguitzell de molts milions de morts arreu del món. 

Posats a ser tan multiculturals, si donen per superat el patiment de tanta gent, exactament com fan amb el símbol musulmà que també esta ben amarat de sang, podrem veure l'esvàstica als propers cartells? Esperem que no... 

Seran valerosos de fer cartells amb les cultures autòctones dels països que formen la UE, per tal de reivindicar la integració dels foranis?

És aquesta l'articulació política d'Europa a la que Catalunya vol pertànyer?


Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters