diumenge, 26 de maig del 2013

Un altre apunyalament per un home vestit amb roba tradicional àrab

Un nordafricà duent barba i gel·laba ha apunyalat amb un cutter el coll d'un militar a París. Ara només manca l'Hollande proclamant, com va fer l'hipòcrita i cínic d'en Cameron, que això no té res a veure amb l'islam i que és un acte aïllat i un llarg etc. de mentides. 


Un home apunyala al coll un soldat al barri de La Défense de París i fuig

Un soldat de 23 anys, segons ha confirmat el ministeri de l'Interior francès, ha estat apunyalat al coll amb una eina similar a un cúter al barri de La Défense de París. Les primeres informacions de la policia parlen d'un agressor d'uns 30 anys i d'aparença magribina, amb barba i vestit amb roba tradicional àrab. El soldat es troba fora de perill, tot i que ha perdut molta sang.
L'home ha fugit després d'atacar el soldat, que segons el rotatiu anava uniformat, i patrullava la zona en missió de vigilància antiterrorista. L'atac ha tingut lloc a l'exterior de la parada de metro de La Defense, districte financer de la capital francesa.
Les autoritats locals han explicat que el soldat anava acompanyat de dos altres uniformats i ha estat atacat des de darrere. Els seus companys no han pogut evitar que l'agressor s'escapolís entre la munió de gent que passejava aquesta tarda per una zona habitualment concorreguda. 
FONT 

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters