dijous, 15 d’octubre del 2009

Documental sobre Corea del Nord per Afers exteriors

Vídeo del documental d'Afers exteriors del 08/10/2009 pel magnífic periodista Miquel Calçada. Jutgeu vosaltres mateixos!

   

Demostrem que és possible entrar a Corea del Nord i parlar català amb una certa normalitat. Miquel Calçada es desplaça fins a Pyongyang per aprendre a cantar en coreà en companyia d'Alejandro Cao de Benós de Les i Pérez. Ell és l'únic delegat del govern de Corea del Nord a l'estranger que no és coreà i el que ens ensenyarà el bo i millor d'aquest país. A més a més, per primera vegada el programa participarà en un viatge organitzat i demostrarà que a vegades és la millor forma de conèixer un país.

2 comentaris:

Elvis ha dit...

Resulta còmica la contradicció del comunista Alejandro Cao: primer diu que no tenen por de possibles espies estrangers i que se'ls faria fora i prou. Però cap al final del documental declara que dos "guies" sempre segueixen als estrangers per seguretat, ja que els fa por que provin de fer mal a Corea del Nord. Quin titella més fastigós.

I en Calzada és un propagandista sense vergonya per no dir res dels famèl·lics dormint en caixes de cartró a la resta del país.

Anònim ha dit...

Hola Elvis, ¿pots passar-nos algún enllaç a fotos d'aquesta gent dormin a caixes de cartró? Saluts.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters