divendres, 30 de desembre del 2011

Musulmà condemnat per golpejar una infermera a França

Musulmà condemnat per colpejar a una infermera que va retirar el burca la seva dona durant el part.

Està més que demostrat que no s'integren. Que l'Islam és incompatible amb Occident. Això és increïble.



La seva dona es posa de part, la porta a un hospital i surt a cops amb el personal sanitari perquè la llevadora intenta examinar-la i li treuen el vel per practicar-li una cesària.
Tot i haver nascut a França (en Lilas, Seine-Saint-Denis), Nassim Mimoun viu totalment aliè al món occidental. Els explico la història.

Nassim Mimoun, un musulmà de 24 anys resident a París, va portar la seva dona a un hospital de Marsella perquè feia dos dies patint forts contraccions. Un cop allà és atesa per la llevadora que intenta practicar un tacte vaginal. Doncs el jove es posa fet una fera perquè això és una violació cap a la seva esposa. Aquesta intenta persuadir i li demana que la deixi fer, ja que està patint una forta hemorràgia i ell l'amenaça dient-li que hi haurà conseqüències i que es divorciarà. El personal sanitari intenta dialogar amb ell i l'individu al · lega que a França sempre intenten "violar" les seves dones.
El part es presenta amb complicacions pel que porten a la dona al quiròfan, ja que és necessari fer-li una cesària. Per alleujar una mica la situació el personal sanitari consent que el marit contempli l'operació a través d'una altra sala, però quan l'anestesista intenta llevar-li el vel a la dona es llança contra la porta, la trenca i agredeix el personal, provocant greus talls en la cara a una infermera.
Mimoun va ser arrestat i acusat d'un delicte d'assalt amb violència. En el judici va demanar disculpes, va dir que s'havia deixat portar per la ira i que ho havia fet només per tornar a posar-li el vel a la seva esposa. Va afegir: "No he de exercir els meus lleis religioses en un centre mèdic".
El fiscal va descriure l'acusat com un "tirà domèstic" i que els fets eren inadmissibles, com indicatiu d'un individu que no ha optat per les regles de la societat i creu que el seu dogma és superior a les lleis de la República. Va ser condemnat a sis mesos de presó.
Feliçment, la mare i el nen es troba bé.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters