dimarts, 6 de desembre del 2011

Paki's shops?? Fuck off!!

La Guàrdia Urbana de Barcelona retira cent quilos de menjar caducat a establiments de Gràcia

Els agents han intervingut més de 200 productes d'alimentació en sis establiments. Alguns productes portaven més de dos anys caducats
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha impedit la venda de cent quilos de menjar caducat després d'intervenir més de 200 productes d'alimentació exposats en sis establiments del districte de Gràcia.
Segons ha informat avui la Guàrdia Urbana, durant el mes de novembre els agents han inspeccionat diversos establiments, després de tenir indicis que en alguns comerços d'alimentació s'estaven venent productes caducats.
Durant les inspeccions, s'han intervingut 201 productes - un total de cent quilos de menjar-, alguns dels quals portaven més de dos anys caducats.
Els productes caducats han estat decomissats i portats a un punt verd de la ciutat per a la seva destrucció. 
Entre els aliments retirats hi havia havia 99 productes carnis, lactis, rebosteria i pa industrial, onze paquets de pa envasat, set paquets de cansalada i pollastre envasat, cinc paquets de sopa deshidratada, divuit pots de cigrons, sis paquets de tallarines, cinc paquets d'amanida de cranc, onze paquets de formatge, cinc packs de iogurt, una bossa de verdura, quinze paquets de dolços i 13 pizzes.
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat els establiments a l'Institut de Seguretat Alimentària, i continua realitzant inspeccions en altres locals de la zona.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters