divendres, 13 d’abril del 2012

Agressió de membres de la l'Assemblea de Joves de Palautordera al portaveu comarcal i a la secretària d'organització de les JERC Vallès Oriental

Foto: Informe mèdic de l'agressió
Aquesta tarda ha tingut lloc a Santa Maria de Palautordera una agressió de militants i simpatitzants de les L'Assemblea de Joves de Palautordera l'Esbarzer al portaveu comarcal i a la secretària d'Organització de les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya) del Vallès Oriental.

Tot va començar fa una setmana quan dues noies es van interessar per crear una secció local de les JERC a Palautordera, i es van posar en contacte amb l'organització.
Van decidir tenir una presa de contacte, i les dues noies van proposar de quedar en un parc.
Així doncs, a dos quarts de cinc de la tarda, quan estava prevista la trobada, la secretària d'organització i el portaveu comarcal de les JERC Vallès Oriental, s'han trobat en el parc.
Les dues noies han proposat endinsar-se una mica més al parc, on deien que tenien les coses. Al arribar on tenien una motxilla una de les noies ha fet una trucada amb el mòbil i poc després els membres de les JERC s'han vist envoltats per 8 membres de l'Assemblea de Joves l'Esbarzer de Palautordera.

Un dels membres ha començat a agredir al portaveu comarcal, mentre les noies han abandonat el lloc dels fets. Els dos membres de les Joventuts d'Esquerra Republicana han quedat totalment envoltats per la resta de joves que els increpaven.
El portaveu ha patit nombroses ferides i contusions, però ha pogut escapar dels agressors.
Els membres de les JERC en tot moment han mostrat la seva voluntat de dialogar, però ens han confirmat que els ha estat impossible.
En acabar l'agressió, els joves els han dit: Palautordera és de les CAJEI, els de les JERC no torneu a posar els peus aquí, es territori nostre.

Després dels fets, el portaveu i la secretària han abandonat Palautordera per dirigir-se a Sant Celoni per fer un informe de lesions a l'hospital i posteriorment presentar una denúncia als Mossos.
La roda de premsa que s'havia de produir per explicar els fets ha estat suspesa finalment.
Braç del portaveu comarcal
Esquena del portaveu comarcal de les JERC
Des del SomQuiSom condemnem qualsevol tipus de violència entre els moviments independentistes, i lamentem la premeditació dels fets.

Per el·laborar aquesta notícia hem comptat amb el testimoni directe dels afectats, la denúncia interposada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i l'informe mèdic de lesions.

FONT

2 comentaris:

NELCAT ha dit...

D'es d'un punt de vista estratègic i tàctic, ho han fet d'una manera pràcticament impecable. És clar, però, que es una agressió repugnant, primer, perquè no estam en temps de guerra i per tant és una activitat criminal totalment condemnable, i segon, perquè és una agressió gratuïta a uns compatriotes.

A més de gratuïta, és una agressió covard, perquè ateses les circumstàncies, no sé què fan agredint catalans independentistes quan hi ha un munt de púrria estrangera obertament hostil a Catalunya campant alegrament. Contra aquests no fan res?

proucomunisme ha dit...

Sí, encara no he llegit mai que les joventuts del PP o del PSC es queixen perquè els hi hagin fet això.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters