dissabte, 25 de maig del 2013

Any 1996, l'extrema esquerra catalana ataca a Estat Català


El Pi de les tres branques es va fer famós l'any 1996 a causa del lamentable atac protagonitzat per l'extrema esquerra, llavors capitanejada per la PUA (Plataforma per la Unitat d'Acció), contra Estat Català. Els atacants,  més de 60, armats amb pals, tiradors, pistoles d'aire comprimit i d'altres armes, va atacar de manera covarda una quinzena de membres d'Estat Català, resultant diversos d'aquests amb ferides, el més greu Ventura Niubó, militnat històric, de més de 70 anys que fou colpejat al cap amb un pal. 

Entre els ferits trobem antics lluitadors de la Guerra Civil, com Ventura Niubó, i nois que assitien a la Trobada Nacionalista del Pi de les Tres Branques.

Finalment, els atacants van haver de fugir davant la ressitència de la gent d'Estata Català i acabaren considerant un error estratègic i polític aquell atac.

Degut a aquests fets, la Trobada Nacionalista del Pi de les Tres Branques va deixar de tenir l'assistència que havia gaudit fins llavors.

A dia d'avui els agressors segueixen lliures i no van rebre cap càstig ni van ser judiciats, ja que en molts d'aquests casos a Espanya ja li està bé els sectarismes entre independentistes.

Han passat molts anys després d'això i algú creurà que no cal recordar-ho però com ja hem vist al llarg d'aquest blog, les agressions entre indepedentistes per aprt de l'extrema esquerra catalana no s'han aturat en cap moment i el mètode sempre ha sigut el mateix, nombre superior, armats i cara coberta.


Ventura Niubó
















2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'estrema esquerra que es diu indepe se4mpre ha estat infiltrada pels serveis policials espanyols amb la finalitat de ccrear divisió i evitar que anem a una.
Aquesta gentussa ja havia atacat anys enrera primer a Convergència Democràtica i després a E.R.C. ... El seu objectiu era que la gent agafés por a pujar al Pi pels possibles incidents. Els tontos útils al servei dels Serveis Secrets espanyols.
Gràcies a Déu que la intel·ligència ha acabat imposant-se i ja no compten res en el moviment independentista català.

proucomunisme ha dit...

Precisament s'està elaborant un recull de totes les agressions, perquè ells segueixen amb la seva dèria sectària.

Si tens constància prou detallada, font on es reculli o cap imatge la pots enviar a proucomunisme@gmail.com

http://proucomunisme.blogspot.com.es/p/agressions.html

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters