dimecres, 3 de juliol del 2013

ARRAN ataca les JERC i les JNC

Curiós, les barraques d'ERC i CiU son atacades durant la Festa Major de Sant Cugat, i qui son els agressors? els fatxes, els nazis, PxC, Falange? bé han estat fatxes però porten estelada vermella, son els d'ARRAN, aquests pseudo independentistes anti-sistema i que foren proposats per les CUP per què participessin al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. 
No m'estranyaria que la negativa de CiU i ERC a que aquests gamberros participessin al Pacte Nacional hagi estat la causa de l'agressió.
Si rebutgem el feixisme també hem de rebutjar aquest totalitarisme pretesament d'esquerres que sols fa el joc als enemics del nostre alliberament.
... els tentacles del CNI son molt llargs...

Les barraques de la JNC i les JERC pateixen actes de vandalisme

Font: Cugat.cat
Un grup de joves ha atacat les barraques de la JNC i les JERC ubicades a la Des-Plaça de Festa Major i ha agredit alguns dels seus membres la matinada d'aquest dissabte. Ho han assegurat les dues formacions que, a més, atribueixen les accions al col·lectiu Arran de Sabadell i el Clot.
Segons el portaveu local de les JERC, Èric Gómez, i el cap local de la JNC, Oriol Torres, un grup de quatre o cinc joves han atacat la barraca de les seves respectives formacions amb agressions verbals i físiques.

Torres ha assegurat que va haver d'intervenir la policia i que, a banda de les agressions, se'ls va sotstreure material del partit. El cap local de la JNC lamenta que en ple segle XXI s'hagin de presenciar actuacions d'aquesta mena.

Oriol Torres

Primer les agressions verbals i després van llançar objectes. És una llàstima que una organització política ataqui una altra.

Èric Gómez

Van començar a ser crits acusant-nos de ser còmplices de les retallades. Ens van dir que no teníem dret a tenir barraca...



De la seva banda, el portaveu de les JERC, Èric Gómez, assegura que els vàndals han acusat els membres de la secció jove d'ERC de ser còmplices de la política de CiU i, a crits, els han dit que no tenien cap dret a disposar d'una barraca per Festa Major.


Les JERC han presentat una denúncia a la Policia Local pel robatori de la pancarta. Els agredits també han denunciat els fets a títol personal.

La JNC es plantejarà aquest dilluns si també procedeix a portar l'assumpte per via judicial.


Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters