dissabte, 27 de juliol del 2013

David Fernàndez: "Si el nou estat ha de ser un land de la Merkel, no el volem"

David Fernàndez: "Si el nou estat ha de ser un land de la Merkel, no el volem"

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el diputat de la CUP fa una crida a la urgència d'acabar amb "la impunitat de la corrupció"
David Fernàndez al Parlament amb una samarreta amb l'eslògan 'Sí, soy rentable' / XAVIER BERTRALDavid Fernàndez al Parlament / XAVIER BERTRAL
Urgència per la creació d'un nou estat, però no sota la vara de la 'troica'. Per la CUP, la qüestió social és indissociable de la nacional, aquest és un dels eixos fundacionals de la formació política, i aquest dimecres hi ha tornat a posar l'accent un dels seus diputats al Parlament, David Fernàndez, en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.
"Si el nou estat ha de ser un 'land' de la Merkel, no el volem", afirma Fernàndez, perquè "no podem sortir d'una degradació social per entrar en una altra", afegeix. En aquesta línia, defensa a ultrança el dret a decidir: "La llibertat política del nostre poble és irrenunciable". Però amb una alerta, i una fletxa directa al Govern de CiU: "No ens podem abraçar a una bandera per donar via lliure a les pitjors agressions a les classes socials", en una referència explícita a les retallades en educació i sanitat.
"Fins ara, la corrupció ha sigut una forma de fer política"
Fernàndez denuncia la impunitat "dels despatxos del poder" i afirma amb contundència, alhora que lamenta, que "fins ara la corrupció ha sigut una forma de fer política". En aquest sentit, reclama una llei de transparència que posi "llum i taquígrafs" a la pràctica política i dels que l'exerceixen.
"Hem d'acabar amb la corrupció; però abans, i per poder-ho fer, hem d'acabar amb la impunitat de la corrupció", sentencia Fernàndez.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters