dijous, 18 de març del 2010

Les manipulacions de El Triangle contra Reagrupament i UNCat

Des del blog vull donar suport a Reagrupament, a Unitat Nacional Catalana i a l'independentisme transversal i unitari que representen les dues associacions i denunciar la manipulació i mentida del diari El Triangle, diari financiat pel PSOE (diu el rumor) i escrit per sectaris comunistes que es fan dir independentistes. Deixo el comunicat que ha fet el Secretariat Nacional d'UNCat.  

Les manipulacions de El Triangle contra Reagrupament i UNCat

Un cop més El Triangle escup les seves mentides contra Reagrupament i Unitat Nacional Catalana: 
Amb quin nom han batejat els crítics de Reagrupament l’estratègia per no ser escombrats? Operació Gol-Sud. Sembla que és un nom ideat per militants procedents d’Unitat Nacional Catalana, molts d’ells exBoixos Nois, que en els seus orígens es reunien al gol sud del Camp Nou i que estan en contra que hi hagi un enteniment entre Joan Laporta i Joan Carretero, per l’odi manifest que professen contra el president del Barça. 
El Triangle  
Tot l’article traspua manipulació, falsedat i engany, Unitat Nacional Catalana ha donat recolzament a Reagrupament des del seu naixement com associació, públicament ha donat el seu suport a Joan Carretero i si es decideix una candidatura conjunta independentista amb en Joan Laporta ens hi posicionarem a favor i treballarem per què l’independentisme arribi al Parlament. El Triangle juga a manipular i mentir, intentar crear divisions o no hi son. Un cop més Unitat Nacional Catalana referma el seu recolzament amb el projecte de Reagrupament amb el lideratge de Joan Carretero.
Secretariat Nacional d’Unitat Nacional Catalana UNCat

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters