diumenge, 14 de març del 2010

James víctima d'un atac d'una banda.

Un adolescent necessita tractament a l'hospital després que ell i dos amics van ser atacats per un grup d'uns 20 joves asiàtics. James Howard (14) havia estampat al cap i va patir una fractura al nas, dos ulls de negre, i els talls al cap, braços i mans, en l'atemptat poc després de les 7 pm diumenge. Els seus dos amics, d'entre 14 i 23, també van ser traslladats a l'hospital, on van ser atesos per talls a la cara i cremades.

La mare de l'adolescent lesionat, Angela, va dir: "James estava maltractades sense sentit. Es estampat al cap i és un caos absolut. "Sembla que s'ha anat diez rondes amb Mike Tyson i ell està absolutament devastada. És por a la mort i no crec que mai sortirà de nou. " L'incident va ocórrer al carrer Victoria, Chadderton, com James muntava la bicicleta a casa d'un quiosc local, flanquejat pels seus dos amics a peu. La Sra Howard (34), va dir que els atacants va fer comentaris racistes i va deixar empremtes al cap del seu fill i l'esquena, i li van robar la bicicleta, el seu telèfon mòbil i les seves sabates. Ella va dir: "Podrien haver matat el meu fill. Si jo pensés que el meu fill era capaç de fer alguna cosa com això els portaria a la policia a mi mateix. " 

La família ha viscut a Chadderton durant 16 anys, i la Sra Howard, i el seu marit, Joe, també tenen dos fills, d'entre vuit i 12. Un comerciant va portar els nens a, i James va trucar al seu pare, que va portar als tres directament a l'Hospital Royal Oldham. Els doctors volien mantenir James a la nit, però el jove sorprès volia anar a casa per estar amb la seva família. Ella va dir: "Estava en el lloc equivocat en el moment equivocat. Les persones que el van atacar no són nens i una cosa que s'ha de fer abans de que alguna cosa va malament dràsticament a Oldham. " Els joves eren tots d'uns 20 anys. La policia va dir que es van enfrontar llavors perseguit James i els seus amics, i es va desencadenar una baralla, quan el van aconseguir. Es va dir que un dels delinqüents es va sentir fer un comentari racista. Perdoneu el català emparat, però està traduit automàticament.

Font de la notícia: http://www.oldham-chronicle.co.uk/news-features/8/news-headlines/36911/james-victim-of-gang-attack

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters