divendres, 5 de febrer del 2010

Socialistes i islamistes radicals units a Cunit

Vídeo dels Matins de TV3


Musulmans de Cunit atemorits pels mateixos musulmans integristes de la població. Fins aquí és un fet que malauradament passa a masses llocs de Catalunya, però el cas de la Fàtima i el seu calvari va més enllà. L’interlocutor de la comunitat musulmana de Cunit amb l’Ajuntament (PSC) és el president de l’associació islàmica de Cunit i per extensió el seu Imam. Fàtima, musulmana, fa de mediadora cultural, i encoratja a les dones marroquines a portar pantaló, a aprendre l’idioma, a sortir de casa, a treballar,etc.

Fàtima ha hagut de demanar un ordre d’allunyament per les amenaces i coaccions de l’Imam i l’interlocutor de l’Ajuntament. Amenaces com “no duraràs ni un dia més” “no veuràs créixer els teus fills” o et “cremarem la casa” és el pa de cada dia de la Fàtima. El detonant va ser quan l’Imam de la població va intentar agredir-la a ella i la seva familia i es van haver de refugiar en un bar, on va haver d’intevenir la policia per protegir-los.

Fàtima ha hagut de rebre, no sé si encara la rep, protecció policial. El fiscal demana 5 anys de presó per l’Imam i 4 per l’interlocutor de l’Ajuntament i l’alcadesa està acusada per evitar la detenció de l’Imam. El més greu de tot és això últim, l’instructor de policia municipal anava a procedir a la detenció de l’Imam, però l’alcaldessa li ho va impedir per segons ella no perdre la seva carrera política. De fet ha convidat a Fàtima a abandonar el seu lloc de treball i per telèfon li va dir literalment “Me vas a costar mi carrera política”.

La Fàtima, segueix exercint la seva feina tot i les amenaces i intents d’agressió amb el beneplàcit de l’alcaldessa i del PSC, i també diu que altres mediadors han hagut de plegar pel mateix motiu, però que ella no ho pensa fer. Que els integristes atemoritzin la població marroquina per desgràcia comença a ser normal, que ho facin sota l’ampara d’una alcaldesa socialista és inacceptable. L'integrisme islàmic, agradeix i amenaça sota el paraigües del PSC, crec jo que és motiu suficient perquè com a mínim el nacionalisme desacomplexat hi diguem alguna cosa.

http://www.tv3.cat/videos/2689090/El-testimoni-de-la-mediadora-assetjada-per-limam-de-Cunit

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Confetti o Panfletos !!!
http://www.subirimagenes.com/otros-2enreloj-4017927.html

Anònim ha dit...

Confetti o Panfletos !!!
http://www.subirimagenes.com/otros-2enreloj-4017927.html

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters