dilluns, 26 de setembre del 2011

CUP sectarisme i socialisme

L'últim comunicat de la CUP és una mostra més del sectarisme d'aquesta organització.
La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) no es presentarà a les eleccions espanyoles del 20 de novembre. El consell polític que la formació ha celebrat aquest cap de setmana ha ratificat la decisió, i ha acordat fer una campanya per demanar l'abstenció als comicis.
La CUP considera que aquestes eleccions "no serviran per resoldre els repte que té plantejat el poble català", de manera que opten per "continuar reforçant el creixement i estenent-se com a alternativa política nacional". A més, asseguren que en aquestes eleccions "no hi haurà cap opció que defensi la independència dels Països Catalans i la superació del capitalisme".
Per tot plegat, la CUP ha informat que demanarà l'abstenció i ha precisat que farà una campanya per l'abstenció "gairebé sense cost i que s'empari, bàsicament, en les xarxes socials i la força dels arguments".
Quan l'independentisme està tractant de sumar fent un front ERC+SI+Reagrupament amb un ampli suport de la societat catalana, la CUP demana fer boicot. L'organització socialista no vol sumar i vol restar, cridant a l'abstenció abans de saber si hi haurà una alternativa millor pel nostre futur com pot ser un Front Nacional.

És insultant com la CUP tracta als companys de les altres organitzacions amb oracions com "no hi haurà cap opció que defensi la independència dels Països Catalans i la superació del capitalisme".

1 comentari:

Dr.Mou ha dit...

Sense novetats al front........l´independentisme revolucionari és un dels grans enemics de l´independentisme.

Salut i Pàtria!

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters