dimarts, 20 de setembre del 2011

L'Islam a casa nostra

Segons informa el diari Ara la facció més extrema de l'Islam va calant als Països Catalans.


Detingut a Mallorca un pressumpte membre d'Al-Qaida de nacionalitat cubanaSegons Interior, el detingut s'havia radicalitzat en els últims anys i havia arribat a penjar a internet fins a 1.120 vídeos radicals, la majoria produïts per ell mateixEFE 
La Guàrdia Civil ha detingut avui a la localitat mallorquina de CalaRatjada-Capdepera al ciutadà cubà J.E.F.Macusat de pertànyer a Al-Qaida idels delictes d'enaltiment del terrorisme i d'amenacesSegons informa el Ministeri de l'Interior, el detingut havia experimentat un procés de radicalització en els últims anys i havia arribat a penjar a internet fins 1120vídeos radicals, la majoria produïts per ell mateix.

Defensor a ultrança de les tesis i els fins de la gihad global propugnats per Al-Qaidael ciutadà cubà desenvolupava a través d'internet una tascad'adoctrinament radical sobre altres individusassenyala Interior. En el registre del seu domicili s'han intervingut diversos ordinadors portàtilsdiscsdurs externsmemòries USB i targetes SD. La investigació s'ha desenvolupatsota la direcció del Jutjat Central d'Instrucció número 4 de l'AudiènciaNacional, el titular és el jutge Fernando Andreu.

Detinguts quatre joves per apallissar a Lleida la nòvia d'un d'ells i deixar-la inconscient

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves acusats de donar una brutal pallissa a l'exnòvia d'un d'ells, de 20 anys, que va haver d'ingressar a l'hospital a causa dels cops rebuts, i la seva actual parella a la població de Tremp (Pallars Jussà)EFE
Segons ha informat avui la policia autonòmica, els fets van ocórrer divendres passat, dia 16, a la nit, quan la jove i el seu actual nòvio anaven pel carrer i van ser abordats pels joves detinguts.
Pel que sembla, va ser l'exnòvio de la noia qui es va encarregar de copejar-la, mentre que els altres retenien la seva parella actual per impedir que l'ajudés i també la copejaven. La pallissa que va rebre la jove va ser tan forta que va quedar inconscient i va haver de ser traslladada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb la mandíbula trencada, mentre que el seu company també presentava diversos cops, encara que de menor entitat, segons els Mossos.
La policia va detenir aquella mateixa nit els quatre acusats, d'origen marroquí, després que aquests fugissin en direcció a Lleida. Els Mossos van muntar un dispositiu que va permetre localitzar, a l'altura de la localitat de Bellcaire d'Urgell, un cotxe amb quatre joves que coincidien amb la descripció dels agressors.
Els quatre detinguts, d'entre 18 i 25 anys i veïns de Mollerussa (Pla d'Urgell), van passar a disposició del jutge, que va ordenar l'ingrés a la presó de tres d'ells, inclòs l'exnòvio de la víctima, mentre que un quart, que segons els Mossos no havia participat directament en la baralla i s'havia encarregat només de conduir el cotxe, va quedar en llibertat.
Aquests fets han causat una gran commoció a la població de Tremp, on el nòvio actual de la noia agredida és molt conegut. Amb la finalitat de denunciar aquest episodi de violència masclista, el consistori, juntament amb l'Associació de Dones Rosa d'Abril, va organitzar ahir a la tarda una concentració de rebuig que va reunir unes 300 persones, segons ha informat l'Ajuntament.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters