diumenge, 29 de gener del 2012

EL COMPANY MÉNDEZ (UGT) I ELS SEUS RELLOTGES

llegeix veuràs com tu també voldràs ser sindicalista, jo després de llegir això, també.
Alguns dels rellotges que sol portar el secretari general d'UGT:Rolex Submarine Acer / Or, diversos Raymond Weil, Maurice Lacroix ...
(Veure imatge).
- Preu aproximat dels 5 rellotges de la fotografia: 25.000 euros.Al company Méndez no només li agraden els rellotges de luxe; fa uns mesos va sortir publicat en diversos diaris d'àmbit nacional seu gust pels restaurants de luxe, sent client assidu de restaurants com ara el Tse Yang, El Torreón o el restaurant de l'Hotel Villamagna a la capital d'Espanya. A més, es va donar la informació de
que la vaga general es va preparar en una reunió prèvia celebrada per Méndez i altres dirigents de la UGT a l'elitista restaurant El Xamfrà, de Madrid.
Méndez no va voler respondre a cap pregunta sobre això i, per descomptat, tampoc va desmentir les informacions.
En realitat, el cas de Méndez no és una excepció: fa poc menys d'1 any es va conèixer que a I. F. Toxo, secretari general de CCOO, li va ser concedit un àtic de protecció oficial tot i tripicar dels ingressos anuals requerits per optar a aquesta concessió (guanya 114.000 euros anuals, que se sàpiga), ho vam saber d'un viatge amb la seva dona en un luxós creuer pel Bàltic, el preu era de 2.400 euros per persona.
En ser preguntat pel fantàstic viatge, el líder de CCOO va contestar a un reporter: "I a tu què t'importa? No he de donar explicacions de la meva vida privada ".

** Així veiem com viuen i quin nivell de vida porten els 2 màxims dirigents dels 2 sindicats més importants d'Espanya, Méndez i Toxo, d'UGT i CCOO respectivament. Rellotges de luxe, restaurants de luxe, creuers de luxe ...
Cadascú fa amb els seus diners el què vol, el que passa és que això ho fan dirigents que cobren de les arques de l'Estat i, més concretament, per defensar els treballadors en aquests temps de crisi i altíssim atur.  
És ètic? És just el sou que reben? És normal parlar de "companys de lluita, classes socials,burgesos ", etc ..., amb un Rolex de 12.000 euros al canell? 
En països com Alemanya els sindicats es financen al 100% amb les quotes dels seus afiliats. És clar, per això tenen una vintena part de dirigents que els sindicats espanyols. Per què aquí els tenim de pagar el sou amb els nostres impostos? ¿L'hi gasten bé? És un sou just o els dóna per massa luxes? 
Només podem dir que ... ¡¡¡Companys i companyes, a Espanya sent sindicalista es viu MOLT BÉ !!!!!!

[Si a tu també et indigna la seva comportament, agrairíem que donessis la màxima difusió. Moltes gràcies].

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters