dimecres, 11 d’abril del 2012

Molest amb els immigrants il·legals? A Bèlgica i Holanda ho tenen clar!


Els partits nacionalistes de Bèlgica i Holanda han iniciat una campanya contra els immigrants irregulars o els legals que cometen il·legalitats. A través de dues webs, conviden els ciutadans a denunciar-los.
El primer ministre holandès, Mark Rutt, conversa amb Geert Wilders, el líder del Partit per la Llibertat, conegut pel seu populisme i les seves idees xenòfobes. El primer ministre holandès, Mark Rutt, conversa amb Geert Wilders, el líder del Partit per la Llibertat. PHIL NIJHUIS / EFE
El moviment nacionalista de Bèlgica i Holanda ja fa temps que ha decidit posar fil a l'agulla amb la problemàtica de la immigració que pateix aquella zona, però ara han fet un pas més. Els dos principals partits del Benelux, el flamenc Interès Flamenc (VB) i l'holandès Partit per la Llibertat (PVV) de Geert Wilders, han creat dues pàgines web per recollir denúncies dels ciutadans autòctons contra immigrants que cometen il·legalitats com que treballin en negre o que cometin delictes.  Amb aquesta proposta els partits creen la Justícia 2.0 a l'abast de tothom, aproximant així, la societat i la policia creant un sistema de col·laboració, a més sembla ser que aquesta web recollirà tots els casos fins i tot d'aquells europeus que estiguin en situació il·legal.
La iniciativa més nova la va presentar ahir el líder del VB, Filip Dewinter. La web del partit flamenc, Meldpuntillegaliteit.be, vol convertir-se en un "llibre negre" de la immigració il·legal que reculli les denúncies dels belgues contra immigrants sense papers que treballin sense contracte laboral. "El govern vol minimitzar els problemes i les molèsties que causen els immigrants i amagar-ho sota la catifa -assegura Dewinter-. Per això volem recollir-ne proves". El partit es compromet a traslladar a la policia alguns dels casos denunciats. 
La web belga està inspirada en la que va obrir fa poques setmanes el polític a holandès Geert Wilders per recollir les queixes ciutadanes contra els immigrants que viuen a Holanda, poc més d'un 11% de la població. "¿Ha perdut la seva feina per culpa d'un polonès, un búlgar o qualsevol altre centreeuropeu o de l'Est?", pregunta als holandesos a la web Meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl. Segons Wilders, els immigrants procedents de països com Polònia i Bulgària són més de 200.000, molts d'ells establerts al país gràcies a l'aixecament de les restriccions laborals als socis de l'Est. "Aquesta migració laboral massiva comporta molèsties, contaminació i problemes d'ocupació i d'habitatge", assegura.
Durant les primeres setmanes de funcionament, la bústia ha rebut més de 50.000 denúncies, segons els seus responsables. La web ja ha rebut les queixes formals dels països del centre i de l'est d'Europa -els ambaixadors a Holanda van enviar una carta conjunta al govern del país- i la condemna de la Unió Europea. La comissària de Drets Fonamentals, Viviane Reding, ha qualificat la iniciativa de "convocatòria oberta a la intolerància". També l'Eurocambra ha condemnat la pàgina web, que considera que va en contra dels "drets fonamentals" dels ciutadans europeus. Tanmateix, Brussel·les assegura que no hi pot fer res i que correspon a les autoritats de cada país decidir si les webs violen la llei i s'han de tancar.

2 comentaris:

NELCAT ha dit...

Són mesures excel·lents i plenes de sentit comú.

És clar, els beneits habituals parlen de la "intolerància" i els malvats parlen de "drets fonamentals". Però no n'hem de fer cas.

Per ventura els estrangers tenen drets fonamentals però els autòctons no? Com pot esser que un individu que s'ha instal·lat a ca teva sense el teu permís tengui més drets que tu?

Com és que has d'esser tolerant amb algú que ha entrat a ca teva sense permís, fins i tot quan et roba o et maltracta?

Hem de plantar cara quan ens intentin manipular amb aquestes parauletes de "tolerància" i "drets fonamentals" ja que són simplement magarrufes perquè acceptem la nostra pròpia destrucció.

Hauríem d'esser tolerants amb un assassí que està exercint el seu dret fonamental a tallar-nos el coll?

proucomunisme ha dit...

Per alguns diaris tractaven aquesta notícia titllant-ho de xenòfobs, intolerants, etc. No hi ha dret la demagògia amb que tracten segons quines noticies alguns diaris i alguns catalans d'això pequen i de llarg...

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters