dilluns, 15 de novembre del 2010

Sectarisme de la CUP contra R.Cat i SC

Vist del irresponsable comportament de R.Cat i Solidaritat en anar separats a les eleccions les associacions i organitzacions que ens movem al voltant de l'independentisme transversal s'han vist a donar vot lliure o a fer tècniques com els companys de la IPECC que demanen el vot per els de Laporta a Barcelona i els de Carretero per la resta de territori. No és així per part del comunisme català o l'extrema esquerra que renuncia donar suport a una o altre formació per ser gent d'ordre segons el diari digital Som Notícia on comunica:

 La CUP no dóna suport ni a Reagrupament ni a Solidaritat perquè són gent “d’ordre” 

La CUP no recomana votar ni Reagrupament ni Solidaritat perquè fn plantejaments “d’ordre”. “Les crides a la unitat electoral independentista i les persones que les han protagonitzat s’han significat per plantejaments d’ordre i exclusivament institucionals. Han arraconat –poc o molt- els Països Catalans com a marc nacional de referència”, afirmen. I hi afegeixen que “han mostrat un profund menyspreu envers les plataformes impulsores de les consultes sobre la independència, fent-les servir com a trampolí per a les seves propostes electorals”.

Així doncs la CUP que pot moure un sector de l'independentisme més jove i que acaba d'entrar al moviment se'n desmarca del que podria ser l'entrada a l'independentisme a la Generalitat.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters