dimarts, 30 d’agost del 2011

La CUP i Heribert

La CUP denuncia amenaces al seu alcaldable per Barcelona
L'organització independentista nega "cap contradicció" amb Xavier Monge

Xavier Monge, al centre de la imatge

http://politica.e-noticies.cat/la-cup-denuncia-amenaces-al-seu-alcaldable-per-barcelona-56513.html

La CUP ha denunciat "amenaces" al seu alcaldable per Barcelona, Xavier Monge, després d'haver criticat algunes opinions d'Heribert Barrera i titllar-lo de "racista". "Volem denunciar les amenaces rebudes pel nostre company Xavier Monge, que demostren que el racisme, el feixisme i l'homofòbia són un perill ben present a la nostra terra, i al qual des de la CUP i des de l'esquerra independentista seguirem denunciant i plantant cara allà on es manifesti", han afirmat en un comunicat.


D'altra banda, han volgut deixar clar que "no hi ha cap contradicció entre lloar i defensar la respectabilitat de la figura de n'Heribert Barrera com a lluitador antifranquista i com a defensor dels drets nacionals del poble català, i criticar-ne les declaracions fora de lloc que va realitzar en el seu moment".


"La CUP es posiciona en favor d'un projecte independentista per als Països Catalans, un projecte democràtic que entenem intrínsecament lligat amb una societat plenament justa en què no hi hagi discriminacions de cap mena, i en què tothom tingui garantits tots els drets, independentment del seu origen, de la seva opció sexual, i del seu aspecte físic", ha afegit.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters