dijous, 22 de març del 2012

L'imam de Terrassa es queixa que a Catalunya "hi ha lleis contràries a l'Islam"

Es queixa que la Justícia "protegeix la dona" 

L'imam de Terrassa , Abdeslam L, s'enfronta a una querella criminal interposada pel fiscal de Delictes d'Odi i Discriminació a Catalunya. L'imam ha estat acusat d'incitar a la violència i la discriminació contra la dona en dos sermons, que van ser gravats per Mossos d'Esquadra de paisà, en un dels quals afirmava que Catalunya "està dotada d'unes lleis contràries a les lleis islàmiques. […] Protegeixen la dona".

Després de rebre una denúncia sobre els discursos de l'imam a la mesquita, dos agents dels Mossos d'Esquadra de paisà es van infiltrar i van gravar els sermons.

En un sermó del 16 desembre del 2011, es va dirigir als 1.500 feligresos que abarrotaven la mesquita per revelar les solucions que, segons la seva versió, l'Islam proposa per abordar els problemes "que passen dins de la llar".

Segons recull la querella, l'imam va sostenir que, en cas de "desobediència" o "actituds dolentes" per part de les seves dones, els homes musulmans no han de "precipitar-se al divorci", sinó seguir aquest consell: "Amonesteu aquelles de qui temeu que es rebel·lin, deixeu-les soles al llit, pegueu-les! Si us obeeixen, no us fiqueu més amb elles".

"Efectivament l'home li ha d'ensenyar la seva dona les obligacions i els deures que Déu ens ha dictat. Si no acata aquestes obligacions, el pas següent és que l'home deixi sola la seva dona al llit, només al llit i negar-li les relacions sexuals, però no ha de deixar-la sola i abandonar-la en la resta de les habitacions de la llar ", va defensar l'imam, segons la transcripció que consta a la querella fiscal.

"I si, germà, amb aquest mètode no se soluciona el conflicte, ja has de fer servir els cops; com són aquests cops? Els cops no són els que provoquen les fractures dels ossos, no són els que fan córrer la sang, no són els cops a la cara... no ", va afegir.

L'imam va seguir dient "no donis cops a la cara, no facis córrer la sang, això és l'Islam. Pot ser que en alguns moments els cops es limitin a donar cops amb el siwak (una barra de fusta que té la mida d'un dit)".

Font: eN

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters