dissabte, 13 de setembre del 2008

INDEPENDÈNCIA SÍ, COMUNISME NO!

ATENCIÓ

AQUEST BLOG NO PERTANY A CAP PARTIT NI ASSOCIACIÓ, ÉS UN BLOG INDEPENDENT D'INFORMACIÓ.
Aquesta blog està fet sense ànim de lucre. proucomunisme.blogspot està format per arxius creats per l'autor, arxius amb autorització dels seus propietaris, arxius enviats pels seus visitants, arxius que es poden trobar en altres pàgines d'Internet o rebuts mitjançant e-mails.
Proucomunisme.blogspot no es fa responsable de l'ús indegut que puguin donar-li els seus visitants. Si encara així qualsevol d'aquests arxius és protegit per un copyright o qualsevol tipus de llei que prohibeixi la seva difusió per Internet, si us plau, comuniqui-ho mitjançant e-mail i es retirarà immediatament.
El fet d'incloure enllaços NO implica el suport ni l'aprovació de tot el contingut de la web enllaçada, d'aquesta manera els enllaços trobats en aquest blog són per causes informatives.

Prou Comunsime és un blog independentista que tot i donar suport a determinats grups NO forma part de cap. La intenció del blog és la de fer conèixer una visió diferent del políticament correcte que tots coneixem. proucomunisme@gmail.com


Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters