dimecres, 14 d’abril del 2010

Tres magrebins apallissen fins a la mort a un veí de Tudela

La Policia Foral de Navarra busca tres homes d'origen magribí implicats en la mort del jove Tudela Javier Martínez Llort, de 32 anys, que va aparèixer diumenge amb forts cops al cap i també a la cara. El que ja tenen clar els investigadors és que els agressors van utilitzar un llistó de fusta d'un dels bancs del passeig per colpejar repetides vegades i violentament el jove. De fet, al banc al costat del que va aparèixer Martínez li faltava més d'un metre de la fusta inferior, que va aparèixer partida en diversos trossos al costat del jove quan va ser trobat inconscient i sagnant per un vianant. El mòbil de l'atac podria no ser el robatori, ja que quan van trobar Javier Martínez Llort portava la cartera i el rellotge, i només li faltava el mòbil. Diversos usuaris de pàgines web i Facebook apunten que podria tractar-se d'un atac racista anti europeu per part dels marroquins ja que aquest grau de violència no és normal en un simple robatori i ja existien antecedents d'agressions i baralles. Després que ha passat, Javier Martínez Llort va quedar estès a terra durant un temps sense determinar. L'última vegada que el van veure els seus amics va ser quan es va anar a casa des d'un bar cap a les 6.30 hores. Va ser gairebé una hora després quan un veí que caminava pel lloc el va veure estès a terra. El jove havia sortit amb els seus amics després de veure els duels de bàsquet i futbol Reial Madrid-Barcelona. Després d'avisar a emergències i personar al lloc una ambulància i la policia, va ser traslladat a l'Hospital Reina Sofia, però es va decidir derivar en helicòpter a l'hospital de Navarra de Pamplona. Allà va ser intervingut quirúrgicament, però va entrar en mort cerebral i va morir a les 23 hores del diumenge. Segons va confirmar la consellera de Salut, María Kutz, la causa va ser un traumatisme cranioencefàlic greu. El cop més important el portava a la part posterior del cap, a l'altura del clatell.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si és el primer delicte que aquests moros cometen, és probable que no vagin a presó. El sistema judicial sociata és genial, eh que sí?

proucomunisme ha dit...

Sí, el millor.
El teu blgo és bo, em volia fer seguidor també però no ho he trobat.

proucomunisme ha dit...

Per cert, a baix de tot pots trobar un parell d'imatges antisociates que poden ser del teu gust.

Anònim ha dit...

Podem predir, però, la reacció de la progressia.

Molt probablement, apel·laran a les “condicions econòmiques” d'aquesta gentussa com a “causa de les tensions socials”, i sobretot faran servir mil fal·làcies, embulls i circumlocucions per a fer-nos culpables a nosaltres, els europeus, de situacions com aquesta.

En tercer lloc, miraran d'estendre l'alarma social contra els grups “extremistes” i bla, bla, bla que “poden utilitzar aquest trist esdeveniment per a atiar el racisme i la xenofòbia”.

El que resulta curiós és que tots els “antiracistes” (sic) excusen, toleren, justifiquen i fins i tot fomenten el racisme contra els europeus.

Parau esment als mitjans de comunicació i als fòrums esquerrans i ja ho veureu. Serà matemàtic.

proucomunisme ha dit...

l'esquerra està condemnada a tindre auto odi

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters