dijous, 8 d’abril del 2010

Un exdirector de TV3 denuncia que un “soviet d’extremíssima esquerra” controla la cadena

Alfons Quintà, exdirector de TV3 en els inicis de la cadena, ha denunciat en dos articles al Diari de Girona la presència d’un soviet d’”extremíssima esquerra” que controla la cadena, sobretot la informació, i contra el qual cap govern s’ha pogut oposar mai.

Quintà assenyala que el Sindicat de Periodistes i el Comitè Professional són els autèntics controladors de tot allò que surt a TV3. “És la mare dels ous i el pare del que surt a la pantalla”, assenyala. Quintà compara la poca capacitat que poden tenir els governs catalans per canviar-ho , siguin del color que siguin, amb la poca capacitat de poder real que tenia el president Companys l’any 1936. L’exdirector de TV3 assegura que un intent de canviar això provocaria “una reacció duríssima” que segur que comportaria “vagues”, i també assegura que Mònica Terribas s’hi troba a gust.

Entre les persones que formen o han format part d’aquest soviet Quintà cita Pilar Antillach, Carles Francino, Rosa Marqueta i Manuel Raya. Per Quintà, el soviet és un “poder corporatiu cimentat per un magma ideològic d’extremíssima esquerra”, i qualifica les seves pràctiques de “totalitarisme comunista” que actua “amb manca d’escrúpols” i cercant “un domini social per part d’una minoria”. “Els germans Castro, Chávez, Hamas i l’antiglobalització continuaran sent ls estrelles invitades” del soviet, conclou Quintà. Podeu llegir els dos articles aquí: Anàlisi del soviet que mana a TV3

 Ningú pot canviar TV3 SOM NOTÍCIA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És una veritat com un temple. Els elements que fan el Telenotícies ténen tots carnet del PSOE. I ho demostren! Ja era així a l'era Pujol.

proucomunisme ha dit...

La principal culpabe és la Rosa Marqueta.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters