divendres, 24 de febrer del 2012

L'ASSASSINAT DE UMM QIRFA - Biografia de Mahoma en vinyetes II


L'ASSASSINAT DE UMM QIRFA

Segon lliurament de la biografia de Mahoma i l'Alcorà o Qur'an. Aquí veiem la ment criminal i depravada de Muhammad el Sr Profeta de Déu-encara sort, perquè si arriba a ser del diable, no queda res en peu a Aràbia.
Umm Qirfa era una dona gran venerable i venerada per la seva tribu dels Banu Fasarah-tribu jueva-, i no només per la seva tribu que la va elegir per governar la tribu-presa feminisme del bo-si no per totes les tribus veïnes que acudien a ella per demanar-li consell i fins i tot mediació quan tenien problemes entre les altres tribus.
He dit que era respectada per totes les tribus i he dit , però en una hi havia un nou jugador, Muhammad-Mahoma per als amics-, i el com el malsà, cobdiciós i retrògrad que era fins i tot per a la seva època no respectava res i menys que una dona governés una tribu, i llavors. . . . . :








Com veuen vivien del saqueig i el pillatge, de convertir les persones en bestiar per vendre'ls al mercat d'esclaus, o com a esclaus / ves sexuals. Tot sense cap escrúpol i ingiriéndose en els assumptes d'altres tribus que tenien el seu propi dret a tenir una dona com a màxima governant o no ser musulmans. Però això no valia a Mahoma ja que atacant-los i repartint el botí-per a ell la part del Lleó-era com aconseguia seguidors i a més després podia viure del conte cobrant impostos tipus màfia-per la seguretat-als kaffir, o sigui a nosaltres el no musulmans.

Els sona a alguna cosa recent, una mena de El Nou Califat d'Europa?. Doncs espavilem ..

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters