dissabte, 4 de febrer del 2012

Nova campanya del Vlaams Belang contra la islamització

Un polític belga va generar enrenou entre la comunitat musulmana en iniciar una campanya per la llibertat de la dona islàmica, a través de la promoció d'un cartell amb la imatge d'una noia vestint burca i biquini alhora.

"Dones contra la islamització" és el nom de la iniciativa que afavoreix Filip Dewinter, líder del partit Vlaams Belang, i de la qual és imatge la seva filla An-Sofie Dewinter.

En el pòster, la jove fa servir un bikini blau fosc que llueix sense cap embut, només que el seu cap i esquena és coberta per la peça musulmana. A més, sobre el seu pit porta escrit "Llibertat o Islam?" I més avall, sobre el seu entrecuix, es llegeix "Tu tries!".

Amb aquesta campanya, l'agrupació Vlaams Belang convida les dones a prendre una posició contra l'Islam. Dewinter va manifestar que "les dones són sempre les primeres víctimes de l'Islam. Volem deixar en clar que tenen una opció ".

Per la seva banda, An-Sofie assegura que no se sent usada pel seu pare i més aviat, ha indicat que ella mateixa va suggerir el cartell. "La campanya encaixa perfectament amb el que sento per tot l'assumpte. Com a dones hem de triar: La llibertat o l'Islam ", va dir.

No obstant això, va notificar que ve rebent amenaces de mort de grups musulmans però assegura que no la fan tirar enrere.


Document de la campanya

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters