divendres, 24 de febrer del 2012

Pinça de l’alcaldable de la CUP a Barcelona i UPyD contra un jove independentista




Notícia del diara ABC


Com ja vam informar fa unes setmanes, l’alcaldable de la CUP a Barcelona, Xavier Monge, es va adreçar a la justícia espanyola per denunciar un jove independentista per un suposat missatge fora de lloc a través del Facebook durant els dies posteriors a la mort d’Heribert Barrera, conegut referent independentista, i a qui Monge va insultar reiteradament. El judici, vist per sentència, es resoldrà en els propers dies.

Segons ha pogut saber Som Notícia, Monge va adjuntar a l’expedient dues proves: la captura de pantalla del Facebook amb la presumpte amenaça i un retall de diari del rotatiu espanyol ABC, en el qual es criminalitzava “l’independentisme radical” i s’explicava, de forma esbiaixada, un enfrontament entre militants del partit de Rosa Díez i tres independentistes – entre ells, el jove denunciat suposadament-. El més curiós d’aquest fet és que en la fotografia que il·lustra la notícia de l’ABC apareixen diversos encaputxats de l’Esquerra Independentista cremant una bandera espanyola.

Tot i que Monge es vanta d’antifeixista, expliquen assistents al judici que no va tenir cap inconvenient en fer servir aquesta informació de l’ultraespanyolista diari ABC per intentar demostrar un comportament agressiu per part del jove independentista que ha denunciat, perseguit tant judicialment per militants d’UPyD com de la CUP. Aquesta estranya pinça entre Monge i UPyD només es pot entendre per un possible comú odi d’ambdues parts contra els qui defensen la catalanitat.


A aquestes alçades ja no ens ha d'estranyar gens que els capitostos de la CUP no desacreditin els indignaos que es manifesten contra la cultura popular catalana. Segons ells, per "quatre capullos" que es manifesten contra les tradicions catalanes no es pot atacar un moviment. I doncs, jo em pregunto, per la CUP, fins a quin nivell està permès atacar Catalunya perquè surtin a defensar-la? Us imagineu que gent nostra anés a boicotejar un acte cultural català i nosaltres diguéssim que no passa res? Fixeu-vos a més, que els "indignaos" arremeten contra la cultura popular amb un odi desfermat i cru, cridant coses com "¡Pan y circo!", "¡Verguenza, verguenza!", "¡Dictadura de CiU!" i "¡Fuera, fuera!" i fins i tot al final del vídeo se sent una persona cridant "en castellano!" Però pels de la CUP això no desacredita un moviment... És clar, ja he dit al principi que no és d'estranyar, doncs ells es declaren "no-nacionalistes".
El següent twit va ser on Xavi Monge després de queixar-se que se li pixessin a la porta de casa es declarava skinhead:


Per aquests fets Xavier Monge es va guanyant un grup al facebook Declarem a Xavier Monge tumor de l'independentisme



Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters