dijous, 16 de juny del 2011

El jutge Torres imputa un diputat del partit musulmà de Melilla un delicte d'associació il.lícita per tràfic de drogues

Font

El diputat del partit musulmà Coalició per Melilla (CPM), Abdelrahem Sellam, va ingressar ahir a la presó després de prestar declaració davant del magistrat Santiago Torres, titular del Jutjat d'Instrucció número 32 de Madrid, encarregat de la investigació del cas en què el parlamentari melillenc està imputat per un presumpte blanqueig de capitals relacionat amb una xarxa de narcotràfic.

El diputat musulmà va prestar ahir declaració davant del jutge Santiago Torres després de ser traslladat a Madrid el passat divendres en un vol regular. Aquest desplaçament a la capital va tenir lloc dos dies després que Sellam fos detingut a la nostra ciutat per la seva presumpta implicació en aquesta important operació policial, per la qual la setmana passada va ser desmantellat el major laboratori de cocaïna d'Europa en un petit municipi de Madrid.

Les mateixes fonts van informar que el jutge va decidir ingressar a la presó a Sellam com a decisió provisional, ja que aquest divendres tornarà a prendre-li declaració. Després d'escoltar de nou al cepemista, el magistrat Santiago Torres podrà replantejar la seva situació, deixant-lo a la presó o decretar-ne llibertat provisional amb o sense fiança.
Així mateix, el diputat Abdelrahem Sellam, després del seu trasllat a Madrid, ha contractat un advocat més, possiblement radicat a la capital, que s'uneix al lletrat que ho està defensant des del principi.

El dia de la seva detenció, dimecres passat, fonts policials van filtrar a diversos mitjans de comunicació nacionals que Abdelrahem Sellam presumptament va arribar a blanquejar fins a quatre milions d'euros del narcotraficant holandès d'origen marroquí Ahmed Chelhi, a qui suposadament va ajudar a fugir mitjançant un delació quan la Policia espanyola havia de detenir el 2008 en una operació conjunta amb la Policia holandesa.

4 anys amb drogues

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters