diumenge, 26 de juny del 2011

La policia alerta d'un possible atemptat a Barcelona

Notícia de l'e-notícies 
 


 

La capital catalana té la major concentració d'agents secrets des de la Segona Guerra Mundial

Un estudi del Sindicat de Policia de Catalunya alerta de la presència de tres grups terroristes d'ideologia comuna i diferent origen amb cèl lules assentades en territori català, segons informa La Vanguardia.

Són l'algerià-marroquí Al-Qaida del Magrib Islàmic (AQMI) i els pakistanesos Lashkar-e-Taiba o Exèrcit dels Purs i Jaish i Mohamed (Exèrcit de Mahoma). El document policial confirma el camuflatge d'extremistes entre la ciutadania musulmana que habita a Catalunya, així com d'un "terrorisme violent" i no descarta la possibilitat d'un atemptat.

També es destaca que Barcelona és avui epicentre de la major concentració d'agents secrets des de la Segona Guerra Mundial, que tenen la missió de detectar i neutralitzar cèl.lules extremistes. Segons l'informe policial, una part substancial d'aquesta vigilància secreta se l'emporten els sospitosos de pertànyer als grups pakistanesos catalogats d'altíssima perillositat.

Igualment s'informa que les col.lectes ja no solen fer-se en les mesquites com anteriorment passava. Coneixedors de que estan sent observats amb lupa, diu l'informe, han modificat el modus operandi i extremen les mesures de seguretat.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters